Test dig selv – har du stress?

har du stress?

Der er altid en årsag bag symptomerne. Kroppen lyver aldrig, og det kan være farligt ikke at lytte til den.

​Måske har du været stresset så længe, at du har lært at leve med symptomerne og ikke længere mærker dem? Er du god til at mærke efter?

Denne test giver dig et billede af, hvor stresset du er – og du får svar med det samme.

Testen er udviklet af Bjarne Toftgaard, der er en af Danmarks førende stress-specialister.

 Du skal svare JA eller NEJ til alle spørgsmålene og efterfølgende trykke på knappen (vis resultat) i bunden af skemaet. Herefter vil du kunne læse en vurdering af resultatet og få en vejledning i næste skridt.

Det siger mine kunder

Min datter på 21 havde ikke været i skole de sidste 3 år pga. stress og angst. Hun havde prøvet flere behandlingsformer, men intet virkede, indtil vi fik Tine anbefalet. En kombination af nærvær, hypnoterapi og samtale med Tine om at lære at styre tankerne havde en mirakuløs virkning på min datter. 7 gange behandling og hun er nu tilbage i skole hver dag og siger selv, at hun har det fantastisk. Hun er glad og har fået mod på livet.

– Lone

Du fortjener en tilbagemelding. 3 gange hos dig og jeg har det fantastisk. Min hovedpine er væk, har ingen migræneanfald haft og jeg sover meget bedre end jeg har gjort i flere år. Tak for dig 🙂

– Gitte, Mårslet.

Du får mine varmeste anbefalinger. Røgfri efter at have røget i 35 år, og havde efter flere mislykkede forsøg opgivet at kvitte smøgerne. 2 gange hos dig, og jeg har ikke røget i 5 mdr. nu. Det er det bedste jeg har gjort i mit liv.

– Ulla, Skanderborg.

Stresscoaching hos Tine kombineret med hypnoterapi har haft en vildt god effekt på mig.
Coachingen gav gode værktøjer til at styre tankerne og handle anderledes fremadrettet. Hypnoterapi gav mig ro og boostede mit selvværd, og jeg var hurtigt tilbage på arbejde.

Det bedste jeg har gjort for mig selv:-).

– Lotte, Malling.