Hvorfor stress coaching?

Det er ofte aktive, engagerede og helt almindelige psykisk sunde mennesker, der rammes af stress. De har blot gang i for mange ting både professionelt og privat og har kørt på pumperne for længe. For de vil gerne klare det hele og gøre det godt. Lyder det bekendt?

Stress kan også udløses af dødsfald i familien, skilsmisse, sygdom hos os selv eller pårørende, fyring, arbejdsløshed eller dårlig økonomi. Og når kroppen begynder at få nok, ignorerer vi ofte signalerne. I stedet lever vi med smerter og ubehagelige følelser alt for længe. 

Slip din stress med stress coaching og hypnoterapi

Stress coaching kombineret med hypnoterapi er en meget effektiv behandling mod stress. I løbet af få sessioner, vil du opleve at få det bedre – og allerede efter første session kan du klappe dig selv på skulderen for at ha’ gjort noget godt for dig selv.

Tager du ikke dig selv og din stress alvorligt nu, skal du nemlig regne med at afsætte tid til det senere i dit liv. Så der er rigtig god grund til at handle nu.

Kontakt mig, og hør mere om, hvordan stress coaching, mental træning og hypnoterapi kan hjælpe dig – eller gå til bidet og bestil en tid i dag.