Bliv klogere på din målsætning

kr. 139,00

Tag med på en lille rejse og find din målsætning i forhold til dit arbejdsliv. Lydfilen er bedst egnet til dig, der har mennesker omkring dig i dit arbejdsliv.

Længde: 21:46 min.

Varenummer (SKU): 04 Kategori:

Hvad vil du egentlig i dit arbejdsliv?

Tag med på en lille rejse og find din målsætning i forhold til dit arbejdsliv.

Bliv klogere på din vision - din egen reelle drøm. Er du det rigtige sted, eller skal noget forandres arbejdsmæssigt?

Hvor ser du dig selv om 1 år… om 3 år?

Bliv klogere på hvad det er, du er god til. Er der evner og styrker, du besidder, som du ikke er klar over?

Negative tanker tiltrækker negativer hændelser, og du kommer nemt til at blokere for nye muligheder i dit arbejdsliv og miste troen på, at ting vil lykkes. At du vil lykkes!

Din vej til at finde drømmemålet og troen på dig selv, kræver positive tanker, motivation og begejstring

Men det kan nogle gange være svært, da vi ofte falder i hamsterhjulet og bare lever livet, som vi gjorde i går, og derfor ikke har tiden og overskuddet til at tænke over, hvad vi brænder for og egentlig gerne vil ændre og opnå.

Positive tanker skaber et kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, idéer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du har brug for til at nå dine mål. Det sker ofte ikke, fordi du har fokus et helt andet sted.

Succesrige mennesker fokuserer på fremtiden; på hvor de gerne vil hen, og hvordan de skal komme derhen. Mennesker uden succes og glæde bekymrer sig om fortiden og om ting, der ikke kan ændres. Ligeledes taler om og tænker de på det, de ikke ønsker.

Så på grund af "Law of Attraction" trækker ulykkelige mennesker flere negative begivenheder ind i deres liv. Denne "lov" er menneskets største opdagelse. Så brug den med omtanke til at tiltrække det, du ønsker, ved kun at tænke på det, du vil have – dine mål og drømme!

Med denne lydfil vil du få den simple og nemme metode til at blive klogere på, og komme nærmere, din arbejdsmæssige målsætning.

Denne hypnose-lydfil vil helt sikkert øge sandsynligheden for, at du opnår dine mål og drømme - og ikke mindst at du bliver opmærksom på, hvad dine drømme reelt er.

Det er ikke sikkert, du vil opleve, at det vil stå klart for dig i starten, men der vil ske en gradvis ændring i dit fokus og hvad du pludselig bliver opmærksom på. Det kan være nye muligheder, nye idéer og en større tro på, at det vil lykkes - at DU vil lykkes!

Hvad handler lydfilen om?

Tag på en lille tidsrejse ud i fremtiden. Hvor ser du dig selv arbejdsmæssigt om 1, 2 eller 3 år ? Er noget forandret inden i dig? Har du flyttet dig til nye opgaver eller er du det rette sted?

Blive klogere på dig selv. Blive klogere på nye muligheder, måske evner og ressourcer som du ikke var helt bevidst om, men som du hele tiden har haft.

Ofte stillede spørgsmål til hypnoselydfilerne

Engangspris - intet abonnement

Efter køb er lydfilen din for altid. Ikke noget med adgang i en bestemt periode, eller at du skal logge ind på min side for at høre den med et abonnement. Lydfilen downloader du, så du har den lokalt på din enhed.

Alle lydfiler koster 139 kr. og du kan vælge 3 for 350 kr.

Køb

Hypnoselydfilerne købes nemt og hurtigt med kreditkort (Dankort, visakort eller mastercard) eller med MobilePay.

Download

Efter betaling viderestilles du til en side, hvor lydfilen kan downloades. Dette link modtager du også på mail. Når du klikker download vil filen hentes til din enhed i zip-format, som herefter skal pakkes ud. Bemærk, at filen på iPhones som standard vil placeres i app'en "Arkiver".

Bemærk også, at du har 24 timer til at downloade lydfilen og at du kan downloade den 2 gange i alt. Skulle der mod forventning opstå udfordringer med din download kan du naturligvis altid kontakte mig og få hjælp på tine@tinefreund.dk.

Hvad skal du gøre for, det virker?

Ja helt utroligt lidt faktisk!

Du skal lægge dig godt til rette i sofaen, lukke øjnene og så lytte til min stemme på lydfilen og lade "dagdrømmeriet" og "fantasien" få frit spil.

Hvor ofte og hvor længe skal du lytte til lydfilen for størst effekt?

Du skal lytte til lydfilen dagligt, naturligvis helst uden forstyrrelser, i mindst 2-3 uger, gerne mere, før du oplever maksimal effekt af den.

Denne lydfil varer 21:46 minutter og det er nok med én gang dagligt, men jo mere du lytter, jo bedre resultat.

Hvordan virker det?

Ligesom med almindelig hypnose virker selvhypnose gennem disse lydfiler, fordi du visualiserer. Hjernen kender ikke forskel på, hvad den ser og hvad den tror, den ser. På samme måde vil de samme neuroner lyse op i hjernen, hvad enten du spiller en tenniskamp, eller du forestiller dig, at du spiller en tenniskamp. Derfor kan du faktisk træne dig selv god ved at ligge på sofaen og visualisere, at du gør noget. Endnu bedre er det, hvis du tilfører positive suggestioner om, at du gør det fantastisk, hvilket netop er det jeg gør i denne hypnoselydfil. Vi taler egentlig om en aktiv form for mentaltræning.

Denne form for mentaltræning har især været anvendt inden for elitesporten, og resultaterne har været forbløffende.

Hvor hurtigt kan du mærke en effekt?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mange vil opleve en effekt efter 1 uge og andre skal bruge lidt længere tid. Du vil ikke springe op af sofaen, som et nyt menneske efter det første lyt, men mange oplever hurtigt små positive forandringer i hverdagen. Det kan være situationer, hvor du plejede at have det svært, og som pludselig ikke påvirker dig.

Selvhypnose kan sagtens bruges alene med god effekt, men ønsker du en hurtigere forandring, eller har du andre og mere dybdeliggende udfordringer, kan det være en god idé at opsøge en session hos en hypnoterapeut eller hypnotisør som mig.

Er der nogle mennesker, det ikke virker på?

Nej. Selvhypnose kan ikke IKKE virke! Det blev lidt kringlet, men det passer.

Hvis du overholder ovenstående anbefaling omkring én daglig lytning i mindst 2-3 uger, så vil du kunne mærke en eller anden form for effekt. I hvor høj grad kan dog ikke garanteres.

Hvis du igen og ingen har fået sårende bemærkninger - måske fra andre og sikkert flest gange fra dig selv. Hver eneste dag har din egen hårde behandling af dig selv gjort, at du nu tror på, at du ikke er god nok, klog nok og dygtig nok. Det er derfor, at mobning kan trække dybe spor med sig langt ind i voksenlivet. Vi ender med at tro på alt det, vi hører. Når du så begynder at høre noget positivt igen og igen vil du efter noget tid begynde at tro på det i stedet.

Hvem er målgruppen for lydfilen?

Der er ingen specifik aldersgruppe for lydfilen. Om du er 10, 20, 40 eller 60, så vil denne lydfil have en god og positiv effekt på dig.

Spørgsmål?

Kan sendes til tine@tinefreund.dk