Bliv klogere på din målsætning

kr. 139,00

Tag med på en lille rejse og find din målsætning i forhold til dit arbejdsliv. Lydfilen er bedst egnet til dig, der har mennesker omkring dig i dit arbejdsliv.

Længde: 21:46 min.

Varenummer (SKU): 04 Kategori:

Hvad vil du egentlig i dit arbejdsliv?

Tag med på en lille rejse og find din målsætning i forhold til dit arbejdsliv.

Bliv klogere på din vision - din egen reelle drøm. Er du det rigtige sted, eller skal noget forandres arbejdsmæssigt?

Hvor ser du dig selv om 1 år… om 3 år?

Bliv klogere på hvad det er, du er god til. Er der evner og styrker, du besidder, som du ikke er klar over?

Negative tanker tiltrækker negativer hændelser, og du kommer nemt til at blokere for nye muligheder i dit arbejdsliv og miste troen på, at ting vil lykkes. At du vil lykkes!

Din vej til at finde drømmemålet og troen på dig selv, kræver positive tanker, motivation og begejstring

Men det kan nogle gange være svært, da vi ofte falder i hamsterhjulet og bare lever livet, som vi gjorde i går, og derfor ikke har tiden og overskuddet til at tænke over, hvad vi brænder for og egentlig gerne vil ændre og opnå.

Positive tanker skaber et kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, idéer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du har brug for til at nå dine mål. Det sker ofte ikke, fordi du har fokus et helt andet sted.

Succesrige mennesker fokuserer på fremtiden; på hvor de gerne vil hen, og hvordan de skal komme derhen. Mennesker uden succes og glæde bekymrer sig om fortiden og om ting, der ikke kan ændres. Ligeledes taler om og tænker de på det, de ikke ønsker.

Så på grund af "Law of Attraction" trækker ulykkelige mennesker flere negative begivenheder ind i deres liv. Denne "lov" er menneskets største opdagelse. Så brug den med omtanke til at tiltrække det, du ønsker, ved kun at tænke på det, du vil have – dine mål og drømme!

Med denne lydfil vil du få den simple og nemme metode til at blive klogere på, og komme nærmere, din arbejdsmæssige målsætning.

Denne hypnose-lydfil vil helt sikkert øge sandsynligheden for, at du opnår dine mål og drømme - og ikke mindst at du bliver opmærksom på, hvad dine drømme reelt er.

Det er ikke sikkert, du vil opleve, at det vil stå klart for dig i starten, men der vil ske en gradvis ændring i dit fokus og hvad du pludselig bliver opmærksom på. Det kan være nye muligheder, nye idéer og en større tro på, at det vil lykkes - at DU vil lykkes!

Hvad handler lydfilen om?

Tag på en lille tidsrejse ud i fremtiden. Hvor ser du dig selv arbejdsmæssigt om 1, 2 eller 3 år ? Er noget forandret inden i dig? Har du flyttet dig til nye opgaver eller er du det rette sted?

Blive klogere på dig selv. Blive klogere på nye muligheder, måske evner og ressourcer som du ikke var helt bevidst om, men som du hele tiden har haft.