Boost din selvtillid

kr. 139,00

Læg dig godt til rette i sofaen, luk øjnene og lyt til denne lydfil dagligt for et selvtillidsboost, der kan mærkes.

Længde: 15:48 min.

Varenummer (SKU): 01 Kategori:

Boost din selvtillid til nye højder

Tænk, hvis du selv kunne påvirke dit humør og blive bedre til at bestemme, hvordan du reagerer i forskellige situationer.
Det kan du ved at lytte til denne lydfil.

Hypnoterapi kan hjælpe dig med at omprogrammere dine negative tanker og installere nye og bedre tanker for dig.

Videnskaben anslår, at 80 % af alle vores tanker er negative, så du er muligvis også en af dem, der dagligt udøver negativ selvhypnose på dig selv.

Altså bruger meget tid og tanker på at have fokus på alle dine fejl og mangler. Bekymringer om, hvad andre tænker om dig, og generelt bare “tale dig selv ned”.

Du er fantastisk dygtig!

Du er derfor rigtig god til hypnose… altså at kunne programmere dig selv og dine tanker til at fokusere på negative tanker og bekymringer.
… men det er måske ikke det, du i virkeligheden ønsker?

“Boost din selvtillid til nye højder” kan hjælpe dig med at omprogrammere de negative tanker, så det du tænker om dig selv bliver mere og mere positivt.

Du bliver hvad du tænker

Tanker er bare tanker, men ikke desto mindre er det sandt, at du bliver, hvad du tænker - og at vores tanker har en stor magt over os.

Tænk sig lige, hvis DU kunne lære at tage magten over dine tanker? Det kan du! Og du kan gøre det selv hjemme i din stue.

Du kan fjerne dig mere og mere fra en de negative tanker om dig selv - måske med en masse selvbebrejdelse inkluderet - til mere positive tanker og troen på dig selv.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil skal du forestille dig at se dig selv se stå selvsikkert, se glad ud, og se dig selv stå i situationer og være helt rolig og afslappet, og jo mere du forestiller dig det, og ser det for dit indre, jo mere vil du overbevise din hjerne og dit sind om, at det rent faktisk er sandt. At det er sådan du er!