Boost din selvtillid

kr. 139,00

Læg dig godt til rette i sofaen, luk øjnene og lyt til denne lydfil dagligt for et selvtillidsboost, der kan mærkes.

Længde: 15:48 min.

Varenummer (SKU): 01 Kategori:

Boost din selvtillid til nye højder

Tænk, hvis du selv kunne påvirke dit humør og blive bedre til at bestemme, hvordan du reagerer i forskellige situationer.
Det kan du ved at lytte til denne lydfil.

Hypnoterapi kan hjælpe dig med at omprogrammere dine negative tanker og installere nye og bedre tanker for dig.

Videnskaben anslår, at 80 % af alle vores tanker er negative, så du er muligvis også en af dem, der dagligt udøver negativ selvhypnose på dig selv.

Altså bruger meget tid og tanker på at have fokus på alle dine fejl og mangler. Bekymringer om, hvad andre tænker om dig, og generelt bare “tale dig selv ned”.

Du er fantastisk dygtig!

Du er derfor rigtig god til hypnose… altså at kunne programmere dig selv og dine tanker til at fokusere på negative tanker og bekymringer.
… men det er måske ikke det, du i virkeligheden ønsker?

“Boost din selvtillid til nye højder” kan hjælpe dig med at omprogrammere de negative tanker, så det du tænker om dig selv bliver mere og mere positivt.

Du bliver hvad du tænker

Tanker er bare tanker, men ikke desto mindre er det sandt, at du bliver, hvad du tænker - og at vores tanker har en stor magt over os.

Tænk sig lige, hvis DU kunne lære at tage magten over dine tanker? Det kan du! Og du kan gøre det selv hjemme i din stue.

Du kan fjerne dig mere og mere fra en de negative tanker om dig selv - måske med en masse selvbebrejdelse inkluderet - til mere positive tanker og troen på dig selv.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil skal du forestille dig at se dig selv se stå selvsikkert, se glad ud, og se dig selv stå i situationer og være helt rolig og afslappet, og jo mere du forestiller dig det, og ser det for dit indre, jo mere vil du overbevise din hjerne og dit sind om, at det rent faktisk er sandt. At det er sådan du er!

Ofte stillede spørgsmål til hypnoselydfilerne

Engangspris - intet abonnement

Efter køb er lydfilen din for altid. Ikke noget med adgang i en bestemt periode, eller at du skal logge ind på min side for at høre den med et abonnement. Lydfilen downloader du, så du har den lokalt på din enhed.

Alle lydfiler koster 139 kr. og du kan vælge 3 for 350 kr.

Køb

Hypnoselydfilerne købes nemt og hurtigt med kreditkort (Dankort, visakort eller mastercard) eller med MobilePay.

Download

Efter betaling viderestilles du til en side, hvor lydfilen kan downloades. Dette link modtager du også på mail. Når du klikker download vil filen hentes til din enhed i zip-format, som herefter skal pakkes ud. Bemærk, at filen på iPhones som standard vil placeres i app'en "Arkiver".

Bemærk også, at du har 24 timer til at downloade lydfilen og at du kan downloade den 2 gange i alt. Skulle der mod forventning opstå udfordringer med din download kan du naturligvis altid kontakte mig og få hjælp på tine@tinefreund.dk.

Hvad skal du gøre for, det virker?

Ja helt utroligt lidt faktisk!

Du skal lægge dig godt til rette i sofaen, lukke øjnene og så lytte til min stemme på lydfilen og lade "dagdrømmeriet" og "fantasien" få frit spil.

Hvor ofte og hvor længe skal du lytte til lydfilen for størst effekt?

Du skal lytte til lydfilen dagligt, naturligvis helst uden forstyrrelser, i mindst 2-3 uger, gerne mere, før du oplever maksimal effekt af den.

Denne lydfil varer 15:48 minutter og det er nok med én gang dagligt, men jo mere du lytter, jo bedre resultat.

Hvordan virker det?

Ligesom med almindelig hypnose virker selvhypnose gennem disse lydfiler, fordi du visualiserer. Hjernen kender ikke forskel på, hvad den ser og hvad den tror, den ser. På samme måde vil de samme neuroner lyse op i hjernen, hvad enten du spiller en tenniskamp, eller du forestiller dig, at du spiller en tenniskamp. Derfor kan du faktisk træne dig selv god ved at ligge på sofaen og visualisere, at du gør noget. Endnu bedre er det, hvis du tilfører positive suggestioner om, at du gør det fantastisk, hvilket netop er det jeg gør i denne hypnoselydfil. Vi taler egentlig om en aktiv form for mentaltræning.

Denne form for mentaltræning har især været anvendt inden for elitesporten, og resultaterne har været forbløffende.

Hvor hurtigt kan du mærke en effekt?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mange vil opleve en effekt efter 1 uge og andre skal bruge lidt længere tid. Du vil ikke springe op af sofaen, som et nyt menneske efter det første lyt, men mange oplever hurtigt små positive forandringer i hverdagen. Det kan være situationer, hvor du plejede at have det svært, og som pludselig ikke påvirker dig.

Selvhypnose kan sagtens bruges alene med god effekt, men ønsker du en hurtigere forandring, eller har du andre og mere dybdeliggende udfordringer, kan det være en god idé at opsøge en session hos en hypnoterapeut eller hypnotisør som mig.

Er der nogle mennesker, det ikke virker på?

Nej. Selvhypnose kan ikke IKKE virke! Det blev lidt kringlet, men det passer.

Hvis du overholder ovenstående anbefaling omkring én daglig lytning i mindst 2-3 uger, så vil du kunne mærke en eller anden form for effekt. I hvor høj grad kan dog ikke garanteres.

Hvis du igen og ingen har fået sårende bemærkninger - måske fra andre og sikkert flest gange fra dig selv. Hver eneste dag har din egen hårde behandling af dig selv gjort, at du nu tror på, at du ikke er god nok, klog nok og dygtig nok. Det er derfor, at mobning kan trække dybe spor med sig langt ind i voksenlivet. Vi ender med at tro på alt det, vi hører. Når du så begynder at høre noget positivt igen og igen vil du efter noget tid begynde at tro på det i stedet.

Målgruppen for lydfilen

Der er ingen specifik aldersgruppe for lydfilen. Om du er 10, 20, 40 eller 60, så vil denne lydfil have en god og positiv effekt på dig.

Spørgsmål?

Kan sendes til tine@tinefreund.dk