For meget alkohol

kr. 139,00

Har dit alkoholindtag overtaget kontrollen over dig, og er du virkelig motiveret for at sætte en stopper for det, så er denne lydfil meget effektiv.

Længde: 22:56 min.

Varenummer (SKU): 09 Kategori:

Hjælp til at bekæmpe trangen

Der kan være rigtig mange grunde til, at alkoholen er blevet din “ven” i hverdagen, og samtidig din værste fjende, fordi du er klar over, at det har en ødelæggende virkning på mange måder. 

Din hud, din hjerne, din krop/indre organer tager skade, og det gør dig ret sikkert heller ikke glad og tilfreds med dig selv og dit liv. 

Alkoholafhængighed er en afhængighed som så mange andre, og der ligger altid en følelsemæssig grund bag. Derfor har du med din hjerne ikke kunne bekæmpe dit problem. 

Virker det?

Hypnose er fantastisk effektivt, da 97 % af dine tanker og adfærd er styret af din underbevidsthed, og det er netop derfor vi arbejder med den. 

Ja denne lydfil vil helt sikkert påvirke din underbevidsthed og have en gavnlig effekt. 

Hypnoselydfilerne har stor effekt hos mange, men de er lavet til et bredt publikum, og har du svære ting i “bagagen”, så vil jeg klart anbefale dig at booke fysiske hypnoterapi-behandlinger hos mig, så vi kan gå ind og bearbejde dem. 

Denne lydfil vil stadig være et fantastisk supplement, og måske kan du nøjes med lydfilen:-)

Hvad handler lydfilen om?

Hypnose handler om at kunne visualisere- at kunne se dig selv ude i fremtiden, hvor du er glad, selvsikker uden trang til alkohol.

Hjernen kender ikke forskel på om det sker, eller det blot er noget, du forestiller dig. Derfor er det virkelig effektivt.