Håndter din vrede

kr. 139,00

Vil du lære at håndtere din vrede bedre? Så er denne lydfil noget for dig. Læg dig godt til rette i sofaen, luk øjnene og lyt til denne lydfil dagligt for en livsændring, der kan mærkes.

Længde: 20:58 min.

Varenummer (SKU): 02 Kategori:

Lær at håndtere din vrede bedre

Tænk, hvis du selv kunne påvirke dit humør, eller bestemme, hvordan du reagerer i forskellige situationer. F.eks. at du ikke skal fare så hurtigt op, eller forblive vred så længe. Det kan du med hypnoterapi og hypnose - og også selvhypnose, som du kan opnå med denne lydfil.

Mens du slapper af og lytter til denne lydfil, kan du nemlig træne din hjerne til at slippe af med nervøsitet, blive mere afslappet i forskellige situationer, tro mere på dig selv - og lære at håndtere vrede bedre i forskellige situationer.

Når du arbejder med hjernen og din underbevidsthed (dine følelser), tager du styring i dit liv. Du får det bedste frem i dig.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil kan du forestille dig en mere rolig og afslappet dig. En, der stopper op og tænker…. inden reaktionen kommer. På en ny måde, vil du håndtere ting mere roligt og afslappet og derved få mere kontrol over dine vredesudbrud.