Stop med at ryge

kr. 139,00

Har du motivationen til at stoppe med at ryge, men synes stadig det er svært? Så er denne lydfil den perfekte hjælp til dig.

Længde: 20:12 min.

Varenummer (SKU): 06 Kategori:

Hvis du virkelig vil stoppe med at ryge kan denne lydfil hjælpe dig i mål

Hypnose betyder søvn på græsk, og når du sover, er du i kontakt med din underbevidsthed. Der er der, du går ind hver nat, når du drømmer.

Det er i din underbevidsthed, at der kan ske forandringer, hvilket også er målet med hypnose. Du skal dog ikke sove, men opleve en afslappet tilstand, hvor du stadigvæk kan høre, forstå og huske alt, hvad der bliver sagt til dig. I en afslappet tilstand kan jeg nemlig tale til din underbevidsthed, og derved begynde at “omprogrammere” de vaner, der er forbundet med at ryge, så din lyst og trang til at ryge fjernes - eller kraftigt mindskes.

Rygestop kræver træning af underbevidstheden - og motivation!

Du skal lægge dig ned eller finde et godt sted at sidde, når du skal lytte til lydfilen. Her skal du sørge for ikke at blive forstyrret.

Selvhypnose kræver træning, for nogle mere end andre, da det kan være svært at “slukke” for tankerne, men jo mere du lytter, jo bedre og nemmere vil det blive for dig.

Det er svært at sige, hvor mange gange du har brug for at lytte til denne lydfil, men jo mere du lytter, jo bedre resultat. Gerne 1 gang dagligt i 2-3 uger… eller indtil du ikke har brug for det mere.

Virker det?

Hypnose-lydfilerne har stor effekt hos mange, men de er lavet til et bredt publikum og rammer bredt. Hvis du har brug for mere individuel tilrettelagt hjælp, kan det derfor være en god idé at kombinere lydfilen med en fysisk hypnosesession hos mig. Det er dog muligvis slet ikke nødvendigt for lige præcis dig!

Det er samtidig vigtigt, at du er motiveret og klar til at stoppe med at ryge, da det er din underbevidsthed, der skal acceptere en forandring. Jeg kan ikke tvinge en forandring igennem, hvis du går ind til det med et halvhjertet ønske om at kvitte cigaretterne. “….fordi jeg gerne vil spare de penge” er ikke motivation nok.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil skal du forestille dig alle de positive ting der vil være ved et rygestop. Alle de ting, det kan gavne og give dig. Du bliver mere og mere motiveret for at nå dit mål - dit ønskede rygestop, med alle de fordele, det indebærer.