Stop med at ryge

kr. 139,00

Har du motivationen til at stoppe med at ryge, men synes stadig det er svært? Så er denne lydfil den perfekte hjælp til dig.

Længde: 20:12 min.

Varenummer (SKU): 06 Kategori:

Hvis du virkelig vil stoppe med at ryge kan denne lydfil hjælpe dig i mål

Hypnose betyder søvn på græsk, og når du sover, er du i kontakt med din underbevidsthed. Der er der, du går ind hver nat, når du drømmer.

Det er i din underbevidsthed, at der kan ske forandringer, hvilket også er målet med hypnose. Du skal dog ikke sove, men opleve en afslappet tilstand, hvor du stadigvæk kan høre, forstå og huske alt, hvad der bliver sagt til dig. I en afslappet tilstand kan jeg nemlig tale til din underbevidsthed, og derved begynde at “omprogrammere” de vaner, der er forbundet med at ryge, så din lyst og trang til at ryge fjernes - eller kraftigt mindskes.

Rygestop kræver træning af underbevidstheden - og motivation!

Du skal lægge dig ned eller finde et godt sted at sidde, når du skal lytte til lydfilen. Her skal du sørge for ikke at blive forstyrret.

Selvhypnose kræver træning, for nogle mere end andre, da det kan være svært at “slukke” for tankerne, men jo mere du lytter, jo bedre og nemmere vil det blive for dig.

Det er svært at sige, hvor mange gange du har brug for at lytte til denne lydfil, men jo mere du lytter, jo bedre resultat. Gerne 1 gang dagligt i 2-3 uger… eller indtil du ikke har brug for det mere.

Virker det?

Hypnose-lydfilerne har stor effekt hos mange, men de er lavet til et bredt publikum og rammer bredt. Hvis du har brug for mere individuel tilrettelagt hjælp, kan det derfor være en god idé at kombinere lydfilen med en fysisk hypnosesession hos mig. Det er dog muligvis slet ikke nødvendigt for lige præcis dig!

Det er samtidig vigtigt, at du er motiveret og klar til at stoppe med at ryge, da det er din underbevidsthed, der skal acceptere en forandring. Jeg kan ikke tvinge en forandring igennem, hvis du går ind til det med et halvhjertet ønske om at kvitte cigaretterne. “….fordi jeg gerne vil spare de penge” er ikke motivation nok.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil skal du forestille dig alle de positive ting der vil være ved et rygestop. Alle de ting, det kan gavne og give dig. Du bliver mere og mere motiveret for at nå dit mål - dit ønskede rygestop, med alle de fordele, det indebærer.

Ofte stillede spørgsmål til hypnoselydfilerne

Engangspris - intet abonnement

Efter køb er lydfilen din for altid. Ikke noget med adgang i en bestemt periode, eller at du skal logge ind på min side for at høre den med et abonnement. Lydfilen downloader du, så du har den lokalt på din enhed.

Alle lydfiler koster 139 kr. og du kan vælge 3 for 350 kr.

Køb

Hypnoselydfilerne købes nemt og hurtigt med kreditkort (Dankort, visakort eller mastercard) eller med MobilePay.

Download

Efter betaling viderestilles du til en side, hvor lydfilen kan downloades. Dette link modtager du også på mail. Når du klikker download vil filen hentes til din enhed i zip-format, som herefter skal pakkes ud. Bemærk, at filen på iPhones som standard vil placeres i app'en "Arkiver".

Bemærk også, at du har 24 timer til at downloade lydfilen og at du kan downloade den 2 gange i alt. Skulle der mod forventning opstå udfordringer med din download kan du naturligvis altid kontakte mig og få hjælp på tine@tinefreund.dk.

Hvad skal du gøre for, det virker?

Ja helt utroligt lidt faktisk!

Du skal lægge dig godt til rette i sofaen, lukke øjnene og så lytte til min stemme på lydfilen og lade "dagdrømmeriet" og "fantasien" få frit spil.

Hvor ofte og hvor længe skal du lytte til lydfilen for størst effekt?

Du skal lytte til lydfilen dagligt, naturligvis helst uden forstyrrelser, i mindst 3-4 uger, gerne mere, før du oplever maksimal effekt af den.

Denne lydfil varer 20:12 minutter og det er nok med én gang dagligt, men jo mere du lytter, jo bedre resultat.

Hvordan virker det?

Ligesom med almindelig hypnose virker selvhypnose gennem disse lydfiler, fordi du visualiserer. Hjernen kender ikke forskel på, hvad den ser og hvad den tror, den ser. På samme måde vil de samme neuroner lyse op i hjernen, hvad enten du spiller en tenniskamp, eller du forestiller dig, at du spiller en tenniskamp. Derfor kan du faktisk træne dig selv god ved at ligge på sofaen og visualisere, at du gør noget. Endnu bedre er det, hvis du tilfører positive suggestioner om, at du gør det fantastisk, hvilket netop er det jeg gør i denne hypnoselydfil. Vi taler egentlig om en aktiv form for mentaltræning.

Denne form for mentaltræning har især været anvendt inden for elitesporten, og resultaterne har været forbløffende.

Hvor hurtigt kan du mærke en effekt?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mange vil opleve en effekt efter 1 uge og andre skal bruge lidt længere tid. Du vil ikke springe op af sofaen, som et nyt menneske efter det første lyt, men mange oplever hurtigt små positive forandringer i hverdagen. Det kan være situationer, hvor du plejede at have det svært, og som pludselig ikke påvirker dig.

Selvhypnose kan sagtens bruges alene med god effekt, men ønsker du en hurtigere forandring, eller har du andre og mere dybdeliggende udfordringer, kan det være en god idé at opsøge en session hos en hypnoterapeut eller hypnotisør som mig.

Er der nogle mennesker, det ikke virker på?

Nej. Selvhypnose kan ikke IKKE virke! Det blev lidt kringlet, men det passer.

Hvis du overholder ovenstående anbefaling omkring én daglig lytning i mindst 2-3 uger, så vil du kunne mærke en eller anden form for effekt. I hvor høj grad kan dog ikke garanteres.

Hvis du igen og ingen har fået sårende bemærkninger - måske fra andre og sikkert flest gange fra dig selv. Hver eneste dag har din egen hårde behandling af dig selv gjort, at du nu tror på, at du ikke er god nok, klog nok og dygtig nok. Det er derfor, at mobning kan trække dybe spor med sig langt ind i voksenlivet. Vi ender med at tro på alt det, vi hører. Når du så begynder at høre noget positivt igen og igen vil du efter noget tid begynde at tro på det i stedet.

Hvem er målgruppen for lydfilen?

Der er ingen specifik aldersgruppe for lydfilen. Om du er 10, 20, 40 eller 60, så vil denne lydfil have en god og positiv effekt på dig.

Spørgsmål?

Kan sendes til tine@tinefreund.dk