Omprogrammér madvanerne og opnå vægttab

kr. 139,00

Vejen til et varigt vægttab er ikke en slankekur, men derimod en omprogrammering af de tanker og følelser, der er relateret til mad. Tanker og følelser leder nemlig til vaner – og det er dem, der er så svære at gøre op med udelukkende ved brug af motivation og stædighed. Med hypnose får vi underbevidstheden og de bagvedliggende mekanismer med, hvilke kan sikre varige resultater.

Længde: 24:02 min.

Varenummer (SKU): 05 Kategori:

Få bedre madvaner ved at omprogrammere din underbevidsthed

Hvis du vil kaste dig ind i kampen mod de overflødige kilo, er dit bedste våben ikke (endnu) en slankekur. Det er derimod en metode, der effektivt hjælper dig til at ændre de vaner og tankemønstre, der er din største fjende under et vægttab.

Denne hypnose lydfil vil gå ind og påvirke din underbevidsthed til at få mere og mere lyst til at spise sundt og også bevæge dig mere.

Jeg har flere kunder, som har haft lange forløb hos både psykologer og diætister, og de er blevet så utrolig kloge på, hvad de bør spise og endnu bedre, hvad de ikke bør spise, så hvorfor er det så bare så svært stadigvæk?

Det er bl.a. fordi vi ofte spiser med og på vores følelser.

  • Jeg fortjener en kage, fordi det har været en rigtig hård dag..
  • Jeg fortjener en kage, fordi jeg keder mig..
  • Jeg fortjener en kage, fordi jeg er ked af det…
  • Jeg fortjener en kage, fordi jeg har fortjent at hygge mig…
  • osv. osv.

Sukker er en hård modstander, men...

Sukker er desværre en meget svær modstander at slå. Så når det kommer til vægttab, kræver det også en indsats af dig. Det kræver, at du virkelig prøver at holde dig fra sukker, og er klar på selv at gøre en indsats.

Denne lydfil vil hjælpe dig godt på vej, men ligger der dybere grunde til, at vægten har overmandet dig, såsom traumer, sorg, eller mobning, kan lydfilen være et fantastisk supplement til fysiske hypnoterapi-sessioner hos mig, typisk over en 5-10 gange på 6-12 måneder.

Du skal være klar på at lytte dagligt til denne lydfil, så du holder din nye sunde livsstil ved lige, indtil du mærker ikke at have brug for det mere.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil skal du forestille dig, at du får mere og mere lyst til at spise på den mest sunde og kærlige måde for dig selv. Du får mere lyst til at vælge de sunde madvarer.

Du bliver mere og mere motiveret for at nå dit mål - din ønskede vægt, hvor du ser dig selv blive slankere og slankere.