Omprogrammér madvanerne og opnå vægttab

kr. 139,00

Vejen til et varigt vægttab er ikke en slankekur, men derimod en omprogrammering af de tanker og følelser, der er relateret til mad. Tanker og følelser leder nemlig til vaner – og det er dem, der er så svære at gøre op med udelukkende ved brug af motivation og stædighed. Med hypnose får vi underbevidstheden og de bagvedliggende mekanismer med, hvilke kan sikre varige resultater.

Længde: 24:02 min.

Varenummer (SKU): 05 Kategori:

Få bedre madvaner ved at omprogrammere din underbevidsthed

Hvis du vil kaste dig ind i kampen mod de overflødige kilo, er dit bedste våben ikke (endnu) en slankekur. Det er derimod en metode, der effektivt hjælper dig til at ændre de vaner og tankemønstre, der er din største fjende under et vægttab.

Denne hypnose lydfil vil gå ind og påvirke din underbevidsthed til at få mere og mere lyst til at spise sundt og også bevæge dig mere.

Jeg har flere kunder, som har haft lange forløb hos både psykologer og diætister, og de er blevet så utrolig kloge på, hvad de bør spise og endnu bedre, hvad de ikke bør spise, så hvorfor er det så bare så svært stadigvæk?

Det er bl.a. fordi vi ofte spiser med og på vores følelser.

  • Jeg fortjener en kage, fordi det har været en rigtig hård dag..
  • Jeg fortjener en kage, fordi jeg keder mig..
  • Jeg fortjener en kage, fordi jeg er ked af det…
  • Jeg fortjener en kage, fordi jeg har fortjent at hygge mig…
  • osv. osv.

Sukker er en hård modstander, men...

Sukker er desværre en meget svær modstander at slå. Så når det kommer til vægttab, kræver det også en indsats af dig. Det kræver, at du virkelig prøver at holde dig fra sukker, og er klar på selv at gøre en indsats.

Denne lydfil vil hjælpe dig godt på vej, men ligger der dybere grunde til, at vægten har overmandet dig, såsom traumer, sorg, eller mobning, kan lydfilen være et fantastisk supplement til fysiske hypnoterapi-sessioner hos mig, typisk over en 5-10 gange på 6-12 måneder.

Du skal være klar på at lytte dagligt til denne lydfil, så du holder din nye sunde livsstil ved lige, indtil du mærker ikke at have brug for det mere.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil skal du forestille dig, at du får mere og mere lyst til at spise på den mest sunde og kærlige måde for dig selv. Du får mere lyst til at vælge de sunde madvarer.

Du bliver mere og mere motiveret for at nå dit mål - din ønskede vægt, hvor du ser dig selv blive slankere og slankere.

Ofte stillede spørgsmål til hypnoselydfilerne

Engangspris - intet abonnement

Efter køb er lydfilen din for altid. Ikke noget med adgang i en bestemt periode, eller at du skal logge ind på min side for at høre den med et abonnement. Lydfilen downloader du, så du har den lokalt på din enhed.

Alle lydfiler koster 139 kr. og du kan vælge 3 for 350 kr.

Køb

Hypnoselydfilerne købes nemt og hurtigt med kreditkort (Dankort, visakort eller mastercard) eller med MobilePay.

Download

Efter betaling viderestilles du til en side, hvor lydfilen kan downloades. Dette link modtager du også på mail. Når du klikker download vil filen hentes til din enhed i zip-format, som herefter skal pakkes ud. Bemærk, at filen på iPhones som standard vil placeres i app'en "Arkiver".

Bemærk også, at du har 24 timer til at downloade lydfilen og at du kan downloade den 2 gange i alt. Skulle der mod forventning opstå udfordringer med din download kan du naturligvis altid kontakte mig og få hjælp på tine@tinefreund.dk.

Hvad skal du gøre for, det virker?

Ja helt utroligt lidt faktisk!

Du skal lægge dig godt til rette i sofaen, lukke øjnene og så lytte til min stemme på lydfilen og lade "dagdrømmeriet" og "fantasien" få frit spil.

Hvor ofte og hvor længe skal du lytte til lydfilen for størst effekt?

Du skal lytte til lydfilen dagligt, naturligvis helst uden forstyrrelser, i mindst 3-4 uger, gerne mere, før du oplever maksimal effekt af den.

Denne lydfil varer 24:02 minutter og det er nok med én gang dagligt, men jo mere du lytter, jo bedre resultat.

Hvordan virker det?

Ligesom med almindelig hypnose virker selvhypnose gennem disse lydfiler, fordi du visualiserer. Hjernen kender ikke forskel på, hvad den ser og hvad den tror, den ser. På samme måde vil de samme neuroner lyse op i hjernen, hvad enten du spiller en tenniskamp, eller du forestiller dig, at du spiller en tenniskamp. Derfor kan du faktisk træne dig selv god ved at ligge på sofaen og visualisere, at du gør noget. Endnu bedre er det, hvis du tilfører positive suggestioner om, at du gør det fantastisk, hvilket netop er det jeg gør i denne hypnoselydfil. Vi taler egentlig om en aktiv form for mentaltræning.

Denne form for mentaltræning har især været anvendt inden for elitesporten, og resultaterne har været forbløffende.

Hvor hurtigt kan du mærke en effekt?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mange vil opleve en effekt efter 1 uge og andre skal bruge lidt længere tid. Du vil ikke springe op af sofaen, som et nyt menneske efter det første lyt, men mange oplever hurtigt små positive forandringer i hverdagen. Det kan være situationer, hvor du plejede at have det svært, og som pludselig ikke påvirker dig.

Selvhypnose kan sagtens bruges alene med god effekt, men ønsker du en hurtigere forandring, eller har du andre og mere dybdeliggende udfordringer, kan det være en god idé at opsøge en session hos en hypnoterapeut eller hypnotisør som mig.

Er der nogle mennesker, det ikke virker på?

Nej. Selvhypnose kan ikke IKKE virke! Det blev lidt kringlet, men det passer.

Hvis du overholder ovenstående anbefaling omkring én daglig lytning i mindst 2-3 uger, så vil du kunne mærke en eller anden form for effekt. I hvor høj grad kan dog ikke garanteres.

Hvis du igen og ingen har fået sårende bemærkninger - måske fra andre og sikkert flest gange fra dig selv. Hver eneste dag har din egen hårde behandling af dig selv gjort, at du nu tror på, at du ikke er god nok, klog nok og dygtig nok. Det er derfor, at mobning kan trække dybe spor med sig langt ind i voksenlivet. Vi ender med at tro på alt det, vi hører. Når du så begynder at høre noget positivt igen og igen vil du efter noget tid begynde at tro på det i stedet.

Hvem er målgruppen for lydfilen?

Der er ingen specifik aldersgruppe for lydfilen. Om du er 10, 20, 40 eller 60, så vil denne lydfil have en god og positiv effekt på dig.

Spørgsmål?

Kan sendes til tine@tinefreund.dk