Sov bedre

kr. 139,00

Søvn og hypnose er et godt match og jeg har med stor effekt hjulpet rigtig mange kunder til bedre søvn vha. hypnose. Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Eller falder du hurtigt i søvn, men vågner flere gange om natten med uro i kroppen? Så kan denne lydfil til selvhypnose hjælpe dig til at opnå en bedre søvn.

Længde: 14:07 min.

Varenummer (SKU): 07 Kategori:

Beskrivelse

Søvn hypnose – få bedre søvn med selvhypnose

Lydfilen “Bedre søvn” kan være din nye personlige hjælper til at opnå bedre nætter med en mere dyb og rolig søvn. Hypnose er ofte et effektivt værktøj til at forbedre søvnen og jeg hjælper mange kunder med at opnå bedre søvn i hverdagen. Søvnen er meget vigtig for både dit psykiske og fysiske velbefindende. Undersøgelser viser, at ca. 40 % af befolkningen lider af søvnproblemer i større eller mindre grad. Har du problemer med at falde i søvn, er det ofte tegn på tankemylder, spekulationer og bekymringer om fremtiden. Falder du let i søvn, men oplever at vågne om natten og har svært ved at falde i søvn igen, kan det være tegn på fysisk stress og uro i kroppen.

Hvorfor sover du dårligt?

Der kan selvfølgelig være mange årsager til dine søvnproblemer, men det er typisk fordi din hjerne og din krop er i en form for alarm- eller stresstilstand. Du har nok allerede været i gang med at kigge på din livsstil, dit forbrug og dine vaner. Det er typisk der en læge vil anbefale at starte, hvis man kommer til lægen med længerevarende søvnproblemer. Lægen vil f.eks. anbefale, at du ser på dit forbrug af:

  • Kaffe
  • Cola
  • Energidrikke

Og din livsstil og vaner i forhold til:

  • Motion
  • Kost
  • Døgnrytme
  • Skærmtid
  • Lys i soveværelset
  • Temperatur i soveværelset osv.

Men der har du måske allerede været. Du er måske opmærksom på disse ting og har allerede forsøgt at lave en række ændringer, men med samme resultat: du får ikke søvn nok.

Søvnen afhænger af tankerne og følelserne

Har du været igennem ovenstående liste og ændret det, du kan uden effekt, kan det være en idé at tage skridtet videre og kigge på dine tanker og følelser. De vil nemlig ofte vise sig at være din største modstander, når det kommer til god søvn – og i øvrigt også til så meget andet. Du skal lytte til lydfilen dagligt i 1-2 uger, før du kan forvente at mærke en effekt. Helst om aftenen, inden du skal sove, men det kan alternativt også være tidligt om morgenen, hvis der er plads til at sove lidt længere. Kommer du efter denne tid ikke helt i mål med søvnforbedringen, kan det være en fantastisk kombination at booke en session til hypnoterapi hos mig. Her kan jeg arbejde mere individuelt med lige netop DIG og blive klogere på, hvad det er, der forhindrer dig i at sove. Ingen mennesker er ens og derfor kan et individuelt tilrettelagt forløb for lige netop dig være det, der giver dig den ønskede effekt. Uanset hvad vil alle dog kunne mærke en eller anden form for effekt af lydfilen.

Hvad handler lydfilen om?

Lydfilen handler om at skabe ro i dine tanker og dermed give plads til, at søvnen kan overtage kroppen og sindet. Den handler om at få din krop til at give slip og lade dig få den ro, du har brug for.

Ofte stillede spørgsmål til hypnoselydfilerne

Engangspris – intet abonnement

Efter køb er lydfilen din for altid. Ikke noget med adgang i en bestemt periode, eller at du skal logge ind på min side for at høre den med et abonnement. Lydfilen downloader du, så du har den lokalt på din enhed. Alle lydfiler koster 139 kr. og du kan vælge 3 for 350 kr.

Køb

Hypnoselydfilerne købes nemt og hurtigt med kreditkort (Dankort, visakort eller mastercard) eller med MobilePay.

Download

Efter betaling viderestilles du til en side, hvor lydfilen kan downloades. Dette link modtager du også på mail. Når du klikker download vil filen hentes til din enhed i zip-format, som herefter skal pakkes ud. Bemærk, at filen på iPhones som standard vil placeres i app’en “Arkiver”. Bemærk også, at du har 24 timer til at downloade lydfilen og at du kan downloade den 2 gange i alt. Skulle der mod forventning opstå udfordringer med din download kan du naturligvis altid kontakte mig og få hjælp på tine@tinefreund.dk.

Hvad skal du gøre for, det virker?

Ja helt utroligt lidt faktisk! Du skal lægge dig godt til rette i sofaen, lukke øjnene og så lytte til min stemme på lydfilen og lade “dagdrømmeriet” og “fantasien” få frit spil.

Hvor ofte og hvor længe skal du lytte til lydfilen for størst effekt?

Du skal lytte til lydfilen dagligt, naturligvis helst uden forstyrrelser, i mindst 1-2 uger, gerne mere, før du oplever maksimal effekt af den. Det bedste tidspunkt at lytte på, er morgen og/eller aften, da det er en dårlig idé at falde i søvn midt på dagen 🙂 Denne lydfil varer 14:07 minutter og det er nok med én gang dagligt, men jo mere du lytter, jo bedre resultat.

Hvordan virker det?

Ligesom med almindelig hypnose virker selvhypnose gennem disse lydfiler, fordi du visualiserer. Hjernen kender ikke forskel på, hvad den ser og hvad den tror, den ser. På samme måde vil de samme neuroner lyse op i hjernen, hvad enten du spiller en tenniskamp, eller du forestiller dig, at du spiller en tenniskamp. Derfor kan du faktisk træne dig selv god ved at ligge på sofaen og visualisere, at du gør noget. Endnu bedre er det, hvis du tilfører positive suggestioner om, at du gør det fantastisk, hvilket netop er det jeg gør i denne hypnoselydfil. Vi taler egentlig om en aktiv form for mentaltræning. Denne form for mentaltræning har især været anvendt inden for elitesporten, og resultaterne har været forbløffende.

Hvor hurtigt kan du mærke en effekt?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mange vil opleve en effekt efter 1 uge og andre skal bruge lidt længere tid. Du vil ikke springe op af sofaen, som et nyt menneske efter det første lyt, men mange oplever hurtigt små positive forandringer i hverdagen. Det kan være situationer, hvor du plejede at have det svært, og som pludselig ikke påvirker dig. Selvhypnose kan sagtens bruges alene med god effekt, men ønsker du en hurtigere forandring, eller har du andre og mere dybdeliggende udfordringer, kan det være en god idé at opsøge en session hos en hypnoterapeut eller hypnotisør som mig.

Er der nogle mennesker, det ikke virker på?

Nej. Selvhypnose kan ikke IKKE virke! Det blev lidt kringlet, men det passer. Hvis du overholder ovenstående anbefaling omkring én daglig lytning i mindst 2-3 uger, så vil du kunne mærke en eller anden form for effekt. I hvor høj grad kan dog ikke garanteres. Hvis du igen og ingen har fået sårende bemærkninger – måske fra andre og sikkert flest gange fra dig selv. Hver eneste dag har din egen hårde behandling af dig selv gjort, at du nu tror på, at du ikke er god nok, klog nok og dygtig nok. Det er derfor, at mobning kan trække dybe spor med sig langt ind i voksenlivet. Vi ender med at tro på alt det, vi hører. Når du så begynder at høre noget positivt igen og igen vil du efter noget tid begynde at tro på det i stedet.

Hvem er målgruppen for lydfilen?

Der er ingen specifik aldersgruppe for lydfilen. Om du er 10, 20, 40 eller 60, så vil denne lydfil have en god og positiv effekt på dig.

Spørgsmål?

Kan sendes til tine@tinefreund.dk