Sov bedre

kr. 139,00

Søvn og hypnose er et godt match og jeg har med stor effekt hjulpet rigtig mange kunder til bedre søvn vha. hypnose. Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Eller falder du hurtigt i søvn, men vågner flere gange om natten med uro i kroppen? Så kan denne lydfil til selvhypnose hjælpe dig til at opnå en bedre søvn.

Længde: 14:07 min.

Varenummer (SKU): 07 Kategori:

Beskrivelse

Søvn hypnose – få bedre søvn med selvhypnose

Lydfilen “Bedre søvn” kan være din nye personlige hjælper til at opnå bedre nætter med en mere dyb og rolig søvn. Hypnose er ofte et effektivt værktøj til at forbedre søvnen og jeg hjælper mange kunder med at opnå bedre søvn i hverdagen. Søvnen er meget vigtig for både dit psykiske og fysiske velbefindende. Undersøgelser viser, at ca. 40 % af befolkningen lider af søvnproblemer i større eller mindre grad. Har du problemer med at falde i søvn, er det ofte tegn på tankemylder, spekulationer og bekymringer om fremtiden. Falder du let i søvn, men oplever at vågne om natten og har svært ved at falde i søvn igen, kan det være tegn på fysisk stress og uro i kroppen.

Hvorfor sover du dårligt?

Der kan selvfølgelig være mange årsager til dine søvnproblemer, men det er typisk fordi din hjerne og din krop er i en form for alarm- eller stresstilstand. Du har nok allerede været i gang med at kigge på din livsstil, dit forbrug og dine vaner. Det er typisk der en læge vil anbefale at starte, hvis man kommer til lægen med længerevarende søvnproblemer. Lægen vil f.eks. anbefale, at du ser på dit forbrug af:

  • Kaffe
  • Cola
  • Energidrikke

Og din livsstil og vaner i forhold til:

  • Motion
  • Kost
  • Døgnrytme
  • Skærmtid
  • Lys i soveværelset
  • Temperatur i soveværelset osv.

Men der har du måske allerede været. Du er måske opmærksom på disse ting og har allerede forsøgt at lave en række ændringer, men med samme resultat: du får ikke søvn nok.

Søvnen afhænger af tankerne og følelserne

Har du været igennem ovenstående liste og ændret det, du kan uden effekt, kan det være en idé at tage skridtet videre og kigge på dine tanker og følelser. De vil nemlig ofte vise sig at være din største modstander, når det kommer til god søvn – og i øvrigt også til så meget andet. Du skal lytte til lydfilen dagligt i 1-2 uger, før du kan forvente at mærke en effekt. Helst om aftenen, inden du skal sove, men det kan alternativt også være tidligt om morgenen, hvis der er plads til at sove lidt længere. Kommer du efter denne tid ikke helt i mål med søvnforbedringen, kan det være en fantastisk kombination at booke en session til hypnoterapi hos mig. Her kan jeg arbejde mere individuelt med lige netop DIG og blive klogere på, hvad det er, der forhindrer dig i at sove. Ingen mennesker er ens og derfor kan et individuelt tilrettelagt forløb for lige netop dig være det, der giver dig den ønskede effekt. Uanset hvad vil alle dog kunne mærke en eller anden form for effekt af lydfilen.

Hvad handler lydfilen om?

Lydfilen handler om at skabe ro i dine tanker og dermed give plads til, at søvnen kan overtage kroppen og sindet. Den handler om at få din krop til at give slip og lade dig få den ro, du har brug for.