Styr din sukkertrang

kr. 139,00

Sukkertrangen er stor hos rigtig mange af os, og hos nogle er den blevet så styrende, at de dagligt indtager slik, chokolade, kage el. lign. Sukker kan være en hård modstander, da din hjerne ønsker mere og mere sukker. Den er blevet sukkerafhængig! Uanset hvad din grund kan være, så er denne lydfil et fantastisk redskab på vej til at få mere kontrol over din usunde vane.

Længde: 19:17 min.

Varenummer (SKU): 08 Kategori:

Har sukkertrangen taget kontrollen over dig?

Sukkerafhængighed er ligeså reelt som at være afhængig af nikotin eller alkohol. 

Der kan være mange grunde til, at du synes, dit sukkerindtag har taget overhånd.

Måske vil du gerne smide et par kilo eller måske føler du dig usund og træt af, at du ikke kan styre din trang til noget sødt hver dag.

Selvhypnose er effektivt

Denne hypnose lydfil vil gå ind og påvirke din underbevidsthed til at få mindre og mindre lyst og trang til at spise søde sager.

Det betyder ikke, at du aldrig mere vil have lyst til at spise noget sødt, men målet er her, at du kan styre trangen og få et naturligt forhold til søde sager.

Denne lydfil hjælper dig rigtig godt på vej, og endnu bedre, hvis du selv er motiveret for at at gøre en indsats. 

Indsatsen er at mærke efter, om du egentlig har lyst til søde sager eller om det “bare” er blevet en vane… og at du vil lytte til denne lydfil så længe du mærker behovet for det. 

Ligger der flere grunde til at sukkertrangen har overmandet dig,  så som traumer, sorg, mobning el andet kan denne lydfil være et fantastisk supplement sammen med 2-3 fysiske behandlinger hos en hypnoterapeut.

Her kan vi arbejde mere specifikt med lige netop dine udfordringer og få ryddet op i det, som udfordrer eller begrænser dig i din hverdag. 

Hvad handler lydfilen om?

Den handler om at påvirke din underbevidsthed til at slippe trangen til søde sager. 

Ofte stillede spørgsmål til hypnoselydfilerne

Engangspris - intet abonnement

Efter køb er lydfilen din for altid. Ikke noget med adgang i en bestemt periode, eller at du skal logge ind på min side for at høre den med et abonnement. Lydfilen downloader du, så du har den lokalt på din enhed.

Alle lydfiler koster 139 kr. og du kan vælge 3 for 350 kr.

Køb

Hypnoselydfilerne købes nemt og hurtigt med kreditkort (Dankort, visakort eller mastercard) eller med MobilePay.

Download

Efter betaling viderestilles du til en side, hvor lydfilen kan downloades. Dette link modtager du også på mail. Når du klikker download vil filen hentes til din enhed i zip-format, som herefter skal pakkes ud. Bemærk, at filen på iPhones som standard vil placeres i app'en "Arkiver".

Bemærk også, at du har 24 timer til at downloade lydfilen og at du kan downloade den 2 gange i alt. Skulle der mod forventning opstå udfordringer med din download kan du naturligvis altid kontakte mig og få hjælp på tine@tinefreund.dk.

Hvad skal du gøre for, det virker?

Ja helt utroligt lidt faktisk!

Du skal lægge dig godt til rette i sofaen, lukke øjnene og så lytte til min stemme på lydfilen og lade "dagdrømmeriet" og "fantasien" få frit spil.

Hvor ofte og hvor længe skal du lytte til lydfilen for størst effekt?

Du skal lytte til lydfilen dagligt, naturligvis helst uden forstyrrelser, i mindst 1-2 uger, gerne mere, før du oplever maksimal effekt af den. Det bedste tidspunkt at lytte på, er morgen og/eller aften, da det er en dårlig idé at falde i søvn midt på dagen 🙂

Denne lydfil varer 19:17 minutter og det er nok med én gang dagligt, men jo mere du lytter, jo bedre resultat.

Hvordan virker det?

Ligesom med almindelig hypnose virker selvhypnose gennem disse lydfiler, fordi du visualiserer. Hjernen kender ikke forskel på, hvad den ser og hvad den tror, den ser. På samme måde vil de samme neuroner lyse op i hjernen, hvad enten du spiller en tenniskamp, eller du forestiller dig, at du spiller en tenniskamp. Derfor kan du faktisk træne dig selv god ved at ligge på sofaen og visualisere, at du gør noget. Endnu bedre er det, hvis du tilfører positive suggestioner om, at du gør det fantastisk, hvilket netop er det jeg gør i denne hypnoselydfil. Vi taler egentlig om en aktiv form for mentaltræning.

Denne form for mentaltræning har især været anvendt inden for elitesporten, og resultaterne har været forbløffende.

Hvor hurtigt kan du mærke en effekt?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mange vil opleve en effekt efter 1 uge og andre skal bruge lidt længere tid. Du vil ikke springe op af sofaen, som et nyt menneske efter det første lyt, men mange oplever hurtigt små positive forandringer i hverdagen. Det kan være situationer, hvor du plejede at have det svært, og som pludselig ikke påvirker dig.

Selvhypnose kan sagtens bruges alene med god effekt, men ønsker du en hurtigere forandring, eller har du andre og mere dybdeliggende udfordringer, kan det være en god idé at opsøge en session hos en hypnoterapeut eller hypnotisør som mig.

Er der nogle mennesker, det ikke virker på?

Nej. Selvhypnose kan ikke IKKE virke! Det blev lidt kringlet, men det passer.

Hvis du overholder ovenstående anbefaling omkring én daglig lytning i mindst 2-3 uger, så vil du kunne mærke en eller anden form for effekt. I hvor høj grad kan dog ikke garanteres.

Hvis du igen og ingen har fået sårende bemærkninger - måske fra andre og sikkert flest gange fra dig selv. Hver eneste dag har din egen hårde behandling af dig selv gjort, at du nu tror på, at du ikke er god nok, klog nok og dygtig nok. Det er derfor, at mobning kan trække dybe spor med sig langt ind i voksenlivet. Vi ender med at tro på alt det, vi hører. Når du så begynder at høre noget positivt igen og igen vil du efter noget tid begynde at tro på det i stedet.

Hvem er målgruppen for lydfilen?

Der er ingen specifik aldersgruppe for lydfilen. Om du er 10, 20, 40 eller 60, så vil denne lydfil have en god og positiv effekt på dig.

Spørgsmål?

Kan sendes til tine@tinefreund.dk