Styr din sukkertrang

kr. 139,00

Sukkertrangen er stor hos rigtig mange af os, og hos nogle er den blevet så styrende, at de dagligt indtager slik, chokolade, kage el. lign. Sukker kan være en hård modstander, da din hjerne ønsker mere og mere sukker. Den er blevet sukkerafhængig! Uanset hvad din grund kan være, så er denne lydfil et fantastisk redskab på vej til at få mere kontrol over din usunde vane.

Længde: 19:17 min.

Varenummer (SKU): 08 Kategori:

Har sukkertrangen taget kontrollen over dig?

Sukkerafhængighed er ligeså reelt som at være afhængig af nikotin eller alkohol. 

Der kan være mange grunde til, at du synes, dit sukkerindtag har taget overhånd.

Måske vil du gerne smide et par kilo eller måske føler du dig usund og træt af, at du ikke kan styre din trang til noget sødt hver dag.

Selvhypnose er effektivt

Denne hypnose lydfil vil gå ind og påvirke din underbevidsthed til at få mindre og mindre lyst og trang til at spise søde sager.

Det betyder ikke, at du aldrig mere vil have lyst til at spise noget sødt, men målet er her, at du kan styre trangen og få et naturligt forhold til søde sager.

Denne lydfil hjælper dig rigtig godt på vej, og endnu bedre, hvis du selv er motiveret for at at gøre en indsats. 

Indsatsen er at mærke efter, om du egentlig har lyst til søde sager eller om det “bare” er blevet en vane… og at du vil lytte til denne lydfil så længe du mærker behovet for det. 

Ligger der flere grunde til at sukkertrangen har overmandet dig,  så som traumer, sorg, mobning el andet kan denne lydfil være et fantastisk supplement sammen med 2-3 fysiske behandlinger hos en hypnoterapeut.

Her kan vi arbejde mere specifikt med lige netop dine udfordringer og få ryddet op i det, som udfordrer eller begrænser dig i din hverdag. 

Hvad handler lydfilen om?

Den handler om at påvirke din underbevidsthed til at slippe trangen til søde sager.