Tiltræk succes

kr. 139,00

Først når du tænker som en succes har du forudsætningerne for at tiltrække og blive en succes. Denne lydfil kan hjælpe dig med at omprogrammere tankerne, så du opnår netop dét.

Længde: 19:54 min.

Varenummer (SKU): 03 Kategori:

Tænk som en succes - og tiltræk succes

Tvivler du lidt for ofte på dig selv og dine egne evner? Mister du hurtigt gejsten og motivationen, fordi de mål du har sat dig, virker uoverskuelige og alt for langt væk…?

Og du har det som om, du skal æde hele elefanten i én mundfuld?

Egne overbevisninger kan spænde ben for dig

Hvis du nikker ja tl ovenstående spørgsmål handler det sandsynligvis rigtig meget om de overbevisninger, du har bygget op omkring din egen tro på dig selv og dine evner. Men dem kan du faktisk ændre på. Og når du begynder at tænke som en succes, så bliver du en succes.

Det kan også være, at du faktisk tror meget på egne evner, men alligevel godt kan trænge til et ekstra boost. Så er denne lydfil også lige, hvad der skal til.

Hvad handler lydfilen om?

Med denne lydfil bliver du mere motiveret til at handle… til at gøre noget. Du tager flere beslutninger og er fast besluttet på at gøre noget for at nå målet. Det betyder, at mere og mere handlekraftigt går du efter målet. Går du efter succes. Mere motiveret og mere selvsikker.