Hypnose rygestop

– Effektiv hypnose mod rygning

 

Hvorfor er rygestop så svært?

Vi laver rigtig mange rygestop og hver gang får vi historier om ALT det, som mine kunder har forsøgt sig med, for at stoppe.

Rygestopkurser, nikotintyggegummi, skære ned på forbruget, tage en “kold tyrker”, men det ender ofte tilbage ved start.

Det lykkes for nogle, og hatten af for dem🎩 

Rygestop er nemlig svært, fordi din hjerne er blevet afhængig af nikotin. Din krop er ikke afhængig, for den hader faktisk cigaretter og har altid gjort det, men din hjerne vil have, du skal fortsætte med at give den nikotin.

Selv om du måske bare startede for sjov sammen med nogle venner, så er der stort set altid et andet behov bagved. Måske havde du brug for at være en del af et fællesskab, og defor endte du sammen med de andre rygere.

Det er ikke sikkert, du er klar over det behov, du havde den dag, men din underbevidsthed (dvs. dine følelser) kender svaret. Og derfor er det netop i underbevidstheden vi skal arbejde, for at stoppe din afhængighed.

Du får mine varmeste anbefalinger. Røgfri efter at have røget i 35 år, og havde efter flere mislykkede forsøg opgivet at kvitte smøgerne. 2 gange hos dig, og jeg har ikke røget i 5 mdr. nu. Det er det bedste jeg har gjort i mit liv.

– Ulla

Derfor virker hypnose til rygestop (og snusstop)

Hypnose er virkelig effektivt, fordi vi har mulighed for at passere den kristiske, analyserende bevidsthed (altså hjernen) og tilgå følelserne direkte i underbevidstheden. Det er her vi finder den følelsesmæssige årsag til, at du begyndte at ryge og fortsat ryger. Og først når vi finder – og arbejder med – årsagen, kan vi stoppe afhængigheden. For underbevidstheden og følelserne styrer os langt mere, end vi er klar over.

For mange er rygning knyttet op på følelser omkring fællesskab, at være en del af noget, men også at være noget. Når du på traditionel vis prøver at stoppe med at ryge, så vil underbevistheden måske spænde ben, fordi rygningen er associeret med nogle gode og positive følelser, som den frygter at miste.

Når du er i hypnose, er du i en vågen, men i en dejlig afslappet tilstand, hvor det er lettere at bearbejde underbevidstheden og få den til at forstå, at den ikke længere har brug for, eller lyst til, cigaretter, pibe og/eller snus. At der ikke er behov for nikotin til at opleve de positive følelser, som den forbinder det med.

Efter utallige forsøg med rygestop de sidste 15 år, var jeg i start oktober til hypnose terapi hos Tine Freund. Idag 2,5 måned senere har jeg stadig ikke rørt en cigaret – og er overbevist om, at jeg ikke kommer til det igen. Jeg kan på alle måder anbefale hypnose terapi hos Tine 🙂

– Kristian

Det skal du vide om rygestop med hypnose

Vi kan ikke manipulere dig til at stoppe med at ryge. Det er altid et samarbejde. Det betyder, at du skal være mindst lige så motiveret for at stoppe med at ryge, som vi er motiveret for at hjælpe dig med at stoppe.

Vi kan ikke på forhånd vide, hvordan du tager imod hypnosen, men generelt er det meget få, der ikke har succes med at stoppe.

Hvor mange behandlinger med hypnose skal der til, for at stoppe med at ryge?

Langt de fleste kan nøjes med 1 behandling, men mit råd er at tage 2 behandlinger, så du sikrer et mere holdbart resultat og ikke “falder i” efter nogle måneder.

For det bedste resultat må du gerne undlade at ryge nogle timer inden sessionen.

Lydfil kan være start eller supplement

Tine har også udviklet en lydfil til rygestop, som kan være god at starte med, hvis du er i tvivl om det her med hypnose er noget for dig. Den tager 20 min., koster 349 kr. og kan enten høre online via Simplero (eller Simplero-appen) eller downloades til din computer eller telefon, hvorefter du har den for altid lige ved hånden. Den skal høres dagligt i 2-3 uger, mens du kan sidde eller ligge uforstyrret.

Lydfilen er generel og tager derfor ikke nødvendigvis udgangspunkt i årsagen til lige netop din rygning. Derfor er der ingen tvivl om, at en session med hypnoterapi og hypnose ved os er den hurtigste og mest effektive vej til dit rygestop. Lydfilen kan dog være nok i sig selv for nogle, men kræver så altså en indsats af en lytning hver dag i 2-3 uger, hvorimod 1-2 sessioner hos os vil være nok for de fleste.

Nogle har også god gavn af at lytte til lydfilen i ny og næ for at fastholde rygestoppet efter sessionerne ved os.

Sådan foregår hypnose til rygestop

Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller om dine rygevaner, hvorfor du ønsker at stoppe og hvad det vil give dig i hverdagen at blive røgfri. Vi stiller uddybende spørgsmål, så vi ved, hvad vi har at arbejde med.

Herefter kommer du over i den gode stol, hvor du kan ligge afslappet og med tæppe og pude, hvis du ønsker det.

Hypnoterapi med hypnose foregår sådan, at vi taler til dig imens du ligger med lukkede øjne. Hypnose handler om at kunne visualisere ting for dit indre øje. Altså at kunne forestille sig ting, ligesom når man dagdrømmer. De ting vi siger til dig undervejs i hypnosen for rygestop, vil naturligvis kredse omkring din rygning og vaner med at ryge. Du skal ikke gøre andet end at lytte og lade underbevidstheden have førertrøjen på.

Hypnose er en virkelig dejlig tilstand at være i. Faktisk har vi aldrig mødt nogen, som har sagt det modsatte. Det er en dyb afslappet tilstand, som samtidig er utrolig sund for din krop og dit sind at være i.

Er du i tvivl om hypnoterapi med hypnose er den rettet hjælp til at du kan blive røgfri, så tøv ikke med at skrive til mig på tine@tinefreund.dk, eller kontakt mig i indbakken på mine profiler på sociale medier. 

Vi håber, at vi også kan hjælpe dig til at blive røgfri.