Online Behandling

Spar tid med online behandling

Online hypnoterapi er en praktisk og tidsbesparende måde at få behandlinger hos mig. Derfor vælger mange den.

Samme effektive resultat

Hypnoterapi kan sagtens foregå online med lige så god effekt som ved fysisk fremmøde. Det vigtigste er, at du er i trygge og behagelige omgivelser, og at du har mulighed for at lytte til min stemme – fx via telefon eller en online tjeneste som fx Skype. 

Ligesom ved fysisk fremmøde kan du arbejde med stort set hvilken som helst udfordring – privat såvel som professionel – der bunder i de tanker og overbevisninger, vi hver især har. 

Det betyder, at du kan modtage hypnoterapi, uanset hvor du befinder dig – hvis du fx bor langt fra min klinik, bliver syg eller du skal på ferie eller forretningsrejse under et behandlingsforløb.

Det kan også være fint at kombinere fysisk fremmøde ved første session og så kombinere med online sessions efterfølgende.

Hvordan foregår hypnoterapi? 

Også ved online-hypnoterapi indleder vi behandlingen med en samtale, hvor du fortæller mere uddybende om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå med behandlingen. 

Efter samtalen skal du sætte dig i en behagelig stol eller lægge dig på en seng eller sofa. Det er vigtigt, at du ikke bliver forstyrret undervejs, så sørg for at du er alene eller har informeret omgivelserne om, at du har brug for ro under behandlingen.

Et headset kan være en god ide. Så lukker du af for udefrakommende lyde, der kan forstyrre dig.

Du skal ikke gøre andet end at lytte og lade din underbevidsthed gøre arbejdet for dig.