Om Tine FReund

Jeg er certificeret stresscoach og har specialiseret mig indenfor hypnose, hypnoterapi, NLP-coaching og mentaltræning. Jeg er også uddannet hypnotisør, og har derfor stor erfaring til at hjælpe dig med DIN udfordring.

Hypnose er utrolig effektivt og en virkelig behagelig oplevelse. Slap af imens din underbevidsthed begynder at “overspille” de gamle, uhensigtsmæssige vaner, overbevisninger, begrænsninger, som kan spænde ben for dig.

Stress er en kompleks tilstand, der kan angribes fra mange vinkler. 

Med mine forskellige tilgange tilbyder jeg den bedste mulighed for at skræddersy det forløb, som møder dig og dine udfordringer bedst.

Jeg tror på, at vi alle kan handle hensigtsmæssigt, når vi får signalerne: Vores kroppe ved godt, når vi er på vej ind i stress, men vi ignorerer ofte kommunikationen. Mit fokus er at genetablere vores medfødte evne til at lytte og reagere.

Oprindeligt er jeg uddannet folkeskolelærer, men jeg valgte at skifte bane, da jeg både på egen krop og hos andre omkring mig mærkede, hvordan det moderne arbejdsliv kan bringe os ud af balance.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til at blive gladere, mere velfungerende og få fornyet energi.

Er der nogen jeg ikke kan behandle?

Desværre kan jeg ikke tilbyde behandling til personer med alvorligt psykiske lidelser som skizofreni og lignende psykotiske tilstande.

Det siger mine kunder

Min datter på 21 havde ikke været i skole de sidste 3 år pga. stress og angst. Hun havde prøvet flere behandlingsformer, men intet virkede, indtil vi fik Tine anbefalet. En kombination af nærvær, hypnoterapi og samtale med Tine om at lære at styre tankerne havde en mirakuløs virkning på min datter. 7 gange behandling og hun er nu tilbage i skole hver dag og siger selv, at hun har det fantastisk. Hun er glad og har fået mod på livet.

– Lone

Du fortjener en tilbagemelding. 3 gange hos dig og jeg har det fantastisk. Min hovedpine er væk, har ingen migræneanfald haft og jeg sover meget bedre end jeg har gjort i flere år. Tak for dig 🙂

– Gitte, Mårslet.

Du får mine varmeste anbefalinger. Røgfri efter at have røget i 35 år, og havde efter flere mislykkede forsøg opgivet at kvitte smøgerne. 2 gange hos dig, og jeg har ikke røget i 5 mdr. nu. Det er det bedste jeg har gjort i mit liv.

– Ulla, Skanderborg.

Stresscoaching hos Tine kombineret med hypnoterapi har haft en vildt god effekt på mig.
Coachingen gav gode værktøjer til at styre tankerne og handle anderledes fremadrettet. Hypnoterapi gav mig ro og boostede mit selvværd, og jeg var hurtigt tilbage på arbejde.

Det bedste jeg har gjort for mig selv:-).

– Lotte, Malling.

Hør et radioindslag med mig

Jeg var i 2020 medvirkende i et radipprogram omhandlende hypnose, hvor jeg forsøgte at “afmystifiere” begrebet og svarede på en lang række spørgsmål omkring hypnosetilstanden og hvad man kan opnå med det.

Har du lyst til at høre indslaget kan du gøre det her.