Hypnose og selvværd

Hypnose mod lavt selvværd og lav selvtillid er effektivt

 

Hvad er selvværd og selvtillid egentlig?

Lad os først starte med at kigge på forskellen på de to ord selvværd og selvtillid, for det bliver vi ofte spurgt om 🙂 

Selvtillid: det ydre

Selvtillid er tilliden til dig selv, din kunnen, dine egne evner.

Selvtilliden er det, som andre kan se udefra. At du f.eks. er god til at spille badminton, er dygtig til dit arbejde, god til at bage, holde præsentationer osv.

Selvværd: det indre

Selvværd er en fornemmelse af at have værdi, som den man er og fordi man er, som man er.

Selvværd er at tilfreds med dig selv – f.eks. vægt, udseende og facon.

Selvværd er at vide, at du er elsket for den du er, for både dine gode og mindre gode sider.

Selvværd kontra selvtillid

Du kan sagtens have masser af selvtillid, men et lavt selvværd.

Du har sjældent højt selvværd men lav selvtillid, for er dit selvværd højt, så er du generelt godt tilfreds med dig selv og derved vil din selvtillid også ofte være rimelig høj.

Uanset om vi snakker dårligt selvværd eller selvtillid gælder det, at dine negative tanker og tankemønstre om dig selv giver dig nogle overbevisninger, som kan skubbe dine handlinger i en negativ retning, hvilket giver mere “vand under broen” til yderligere negative tanker om dig selv. Og således er dårligt selvværd og selvtillid ofte en ond cirkel.

Tine er intet mindre end fantastisk! Hun formår at tage oplevelsen med hypnose og hypnoterapi helt ned på jorden og gøre det håndgribeligt, forståeligt og ikke mindst trygt. Tine er enormt empatisk og den type person, som man bare har lyst til at fortælle ting til.

Jeg kan varmt anbefale at prøve hypnoterapi hos Tine.

– Christina

Trænger dit selvværd til hjælp med hypnose?

I det daglige oplever vi mennesker, der har opnået utrolige ting i livet i form af karriere, familie, økonomisk succes og andet, som alligevel slås med et lavt selvværd.

De higer konstant efter anerkendelse og opnår aldrig tilfredshed.

De kæmper hele tiden en kamp om at gøre det bedre, både for at få andres anerkendelse, men også i ligeså høj grad deres egen anerkendelse. Men det er som om, de aldrig når i mål.

Derfor higer du efter anerkendelse

Hvis du ikke er tilfreds med dig selv, er det grundlæggende fordi du oplever, at du i dig selv ikke har tilstrækkelig værdi. Herved bliver ønsket om at blive anerkendt et grundlæggende behov for dig, og ligesom sukkerafhængighed skal det konstant tilføres, for at du føler dig OK.

Altså har du måske hele tiden brug for at blive anerkendt af din chef, kollegaer, partner, eller venner, for at du kan gå hjem og føle, at du duer til noget.

Det er usundt for dig at være i.

Et sundt selvværd

Vi oplever også engang imellem det modsatte. Altså mennesker, der set udefra næsten ingenting har, men som lever i harmoni med sig selv, fordi de er tilfredse med at være den, de er.

Et sundt selvværd er at hvile i dig selv og ikke føle du hele tiden skal præstere noget.

Effektiv hypnoterapi

Jeg fik to sessioner hypnoterapi med Tine for nogle ting, jeg havde kæmpet med i årevis. Allerede efter første omgang, kunne jeg mærke en markant forskel i mit reaktionsmønstre og endnu et stor spring i mit følelsesliv efter anden session. Jeg kan varmt anbefale Tine, som er super dygtig og meget tillidsvækkende.

– Johanne

Derfor virker hypnose til større selvværd og selvtillid

Hypnose som værktøj under sessioner med hypnoterapi, er effektivt i jagten efter et større og sundt selvværd og/eller større selvtillid. Uanset hvad din historie er, så arbejder vi under hypnosen i underbevidstheden, hvor dine negative overbevisninger om dig selv, bor. Under hypnosen kan vi forbigå din kritiske og kontrollerende hjerne og fodre din underbevisthed med nye positive overbevisninger om dig selv, som på sigt kan skabe forandringen i dig og give større selvværd – helt af sig selv.

Med hypnose gør vi altså op med dine negative og uhensigtsmæssige tankemønstre om dig selv.

Vi kommer til at arbejde med din evne til at:

  • Springe ud i nye ting
  • Sige fra
  • Stå ved dig selv
  • Elske dig selv, for den du er
  • Føle dig godt tilpas i sociale sammenhænge
  • Tro på, du fortjener det bedste
  • Mærke, hvad der gør dig glad
  • Sætte dig selv først
  • Gå efter dine drømme
  • Præstere bedre

Vi står klar til at hjælpe dig, og du vil helt sikkert mærke en hurtig og positiv forandring, som gør, at du i fremtiden vil stå bedre og stærkere og hvile mere i dig selv.

Tine har en varm og imødekommende personlighed, som smitter af på sessionen, hvor jeg følte mig set og hørt. Under hypnose kom vi hurtigt frem til nogle dybere lag, der er værd at arbejde med. Giver hende de bedste anbefalinger.

– Merete

Sådan foregår hypnose mod lavt selvværd og selvtillid hos OS

Lavt selvværd og selvtillid er funderet i negative tankemønstre og overbevisninger omkring dig selv, dit værd og dine præstationer. Derfor starter vi altid et forløb ud med en kort samtale, hvor du fortæller  om netop din situation. Måske har du en idé om, hvor det stammer fra, måske ikke. Måske er dine tankemønstre bevidste for dig, men det kan også være de ikke er det.

Vi spørger nysgerrigt ind og du svarer så godt du kan. Jo flere ord du kan sætte på de tanker du har om dig selv, jo mere præcist kan vi ramme under hypnosen.

Når selve sessionen med hypnose og hypnoterapi starter, kommer du du over i den gode lænestol, hvor du kan sidde afslappet.

Selve hypnosen foregår ved, at vi taler til dig, mens du sidder med lukkede øjne. Og ja, du kan godt finde ud af at være i hypnose. Egentlig handler det bare om at kunne visualisere noget. Ligesom at dagdrømme. Altså at kunne følge det, vi siger og forestille dig nogle ting. Det er en indre koncentreret og dejlig afslappet tilstand, meget lig meditation.

Det er også værd at påpege, at hypnose faktisk er en utrolig sund tilstand for din krop og dit sind, fordi du oplever en enorm afslapning, der beroliger hele dit nervesystem og din tankevirksomhed.

Hypnoterapi med hypnose er særlig effektiv til lavt selvværd og selvtillid, fordi vi passerer den kritiske og evigt-analyserende bevidsthed (hjernen), der elsker gentagelser og det trygge i dine faste tankemønstre. Under hypnosen kan vi tale direkte til din underbevidsthed og fodrer den med nye postive tanker om dig selv, som på sigt kan blive til nye tankemønstre og dermed nye positive overbevisninger om dig selv.

Selvom vi kan passere bevistheden er det vigtigt at understrege, at vi blot er din GPS. Du er chaufføren. Så hvis vi fortæller dig, at du skal ned af en vej, som din bevidsthed virkelig ikke har lyst til, så har du altid muligheden for at gå en anden vej. Under hypnosen kan vi aldrig tvinge dig til noget, du ikke vil.

Kan varmt anbefale Tine. Hun arbejder professionelt og engageret og skaber med det samme en tryghed med sit nærvær, sin empati og forståelse. Oplever at få nogle værktøjer til forandring som jeg har savnet.

– Connie

Det skal du vide om hypnose og selvværd

Du skal forvente 2-4 behandlinger – gerne med 7-14 dages pause imellem

Langt de fleste mærker hurtigt en positiv forandring, men for at vi kommer hele vejen omkring hele dig og får gjort op med de genstridige, langvarige og ofte indgroede overbevisninger om dig selv, er det nødvendigt med flere behandlinger, da hver behandling er forskellig.

Få en smagsprøve med lydfil

Er hypnose og hypnoterapi helt nyt for dig? Gør tanken om hypnose dig nervøs, selvom du er nysgerrig og tror, at det kan være den rette løsning for dig? Så kan du evt. starte med at snuse til, hvad hypnose og hypnoterapi er for en størrelse via en af mine lydfiler.

Tine har udarbejdet lydfilen “Boost sin selvtillid” med fokus på at give dig et selvtillidsløft hjemme i sofaen. Lydfilen er dog meget generel, så den kan ramme de fleste. Ved daglig lytning i mindst to uger vil du sandsynligvis kunne mærke en forskel, men det er klart, at jeg vil kunne arbejde meget mere målrettet med netop det, der bevæger sig hos dig, ved en direkte session hos mig. Om ikke andet er lydfilen god til at få afklaret, hvad hypnose er for en størrelse.

Lydfilen koster 349 kr. og kan høre ved at logge ind i programmet Simplero, der kan åbnes i en browser eller via app på telefonen. Du kan også altid vælge at downloade lydfilen til din enhed, så du har den lokalt på din enhed. Når du har købt den er den din for altid.