Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Slip din stress (Tine Freund)

Generelle oplysninger

Slip din stress (Tine Freund)
Asylvej 19
8240 Risskov
CVR nr.: 40045635
Telefon: 61 67 11 23
Email: tine@tinefreund.dk

Priser

Hos Slip din stress (Tine Freund) er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Slip din stress (Tine Freund) modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay.. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Efter gennemført betaling viderestilles du til en bekræftelsesside, hvor du kan downloade lydfilen direkte. Du modtager også en ordrebekræftelse på den mail du har angivet, hvor der ligeledes er link til download af filen.

Lydfilerne er komprimerede og downloades som zip-filer, der efter download skal “udpakkes”, hvorefter lydfilen i mp3-format bliver tilgængelig. Herefter kan lydfilen høres på den pågældende enhed, du har downloadet den til – og i et program, der er kompatibelt med aflytning af eksterne mp3-filer.

Linket du modtager er et personligt og må kun anvendes af dig.

Der er en downloadbegrænsning på 2 downloads, som skal ske inden for 24 timer efter købet af lydfilen. Opstår der problemer med din download er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig og så hjælper jeg dig til at få din lydfil.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i lydfilen eller problemer med download/levering, der ikke kan løses i samarbejde. Du kan få pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Slip din stress (Tine Freund)
Asylvej 19
8240 Risskov

Garanti

I følge lovgivning for sundhedsområdet må der ikke udstedes garanti for resultater af terapi. Det gør jeg derfor ikke. Garantien kan derfor sidestilles med at gå til lægen, eller besøge f.eks. en kiropraktor, fysioterapeut eller osteopat. Jeg kan dog garantere, at jeg vil gøre alt i min magt for at hjælpe dig til at komme derhen, hvor du ønsker at være. Det er vigtigt at understrege, at forandringen skal ske i dig selv, mens jeg er din GPS, der viser dig vejen derhen. Sammen kan vi derfor opnå de bedste resultater, men garanti kan jeg ikke stille.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende oplysninger om, hvordan du ønsker beløbet refunderet. Er der tale om bankoplysninger, skal du medsende disse til mig i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter, der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst og så tager vi en snak om det.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har ønsket noget andet.

Rettigheder

Alle rettigheder til lydfilerne tilhører Slip din stress (Tine Freund).

Lydfilen er personlig og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores privatlivspolitik for Slip din stress (Tine Freund). Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min e-mail adresse: tine@tinefreund.dk