hypnose vægttab

– Læs mere om hypnose til vægttab

 

Hvorfor er vægttab så svært?

Det er det, fordi motivationen daler som ugerne går, og du muligvis bruger for mange tanker på alt det lækre, som du prøver at undlade at spise.

Jo mere du tænker over, hvor hårdt det er, og hvor meget du har lyst til forskellige madvarer, jo mere stiger din lyst til at spise netop det forbudte.

Husk også på, at overvægt meget ofte er forbundet med følelser (ligesom så mange andre udfordringer) – ja måske har du ligefrem “spist” dine følelser?

Der kan være mange overbevisninger, vaner og spisemønstre, som du har taget med dig helt fra din barndom af. Måske fik du altid at vide, at du skulle spise op? Måske blev du trøstet med is, så tryghed var det samme som søde sager? Årsagerne kan være mange.

Ofte er der flere grunde til dit vægtproblem, og netop derfor er det svært at klare selv, fordi dine følelser kort fortalt er stærkere end din vilje. Derfor ender du ofte tilbage på den samme vægt.

Tine er en helt vildt skøn og tillidsvækkende kvinde. Hun har virkelig hjulpet mig til at jeg stopper med at spise slik, når jeg ikke har lyst til mere. Jeg har i mange år døjet med sukkertrang, hvor jeg har haft svært ved at stoppe fordi posen ikke var tom endnu. Selvom jeg havde kvalme forsatte jeg stadig. Efter jeg begyndte ved Tine hjalp det allerede efter første gang jeg var der. jeg har været der 3 gange indtil videre og jeg er ikke færdig ved Tine endnu. Det bliver bedre og bedre for hver gang jeg har været der. jeg tænker ikke så meget over slik længere, som jeg gjorde førhen. Jeg er så glad for at have valgt Tine.

– Amanda

Ud med slankekuren – ind med hypnose til vægttab

Jeg er ikke stor tilhænger af slankekure.

Det er jeg ikke, fordi jeg synes, det er så hård en kamp, som ofte er rigtig svær at vinde.

Jeg tror på, at nøglen til et varigt vægttab handler om en livsstilsændring. En livsstilsændring, som jeg kan hjælpe dig til med hjælp fra hypnose via hypnoterapi. Ja, en sådan livsstilsændring vil unægteligt tage længere tid, end hvis du sulter dig selv. Jeg lover dig til gengæld, at den holder meget længere… Sandsynligvis resten af dit liv.

Derfor virker hypnose til vægttab

Hvis du er mindst lige så motiveret for at opnå et vægttab, som jeg er for at hjælpe dig med vægttabet, så kan du regne med, at hypnose er virkelig effektivt for dig.

Jeg kan påvirke din underbevidsthed således, at du hurtigere føler en mæthed ved måltiderne. Ligeledes kan jeg mindske trangen til alt det, som du plejer at spise for meget af. Dog skal du selv gøre en aktiv indsats, når sulten melder sig i starten efter hypnosen.

Jeg har være hos Tine pga for stor sukkertrang. Det har hun hjulpet mig med, så den er reduceret. Stor og varm anbefaling herfra. Hun er et skønt menneske😊

– Ane

Det skal du vide om hypnose til vægttab

Det er vigtigt for mig at påpege, at jeg IKKE bare kan “fixe” dig, uden at du selv et motiveret og gør en indsats. Så du skal være klar til at indgå et samarbejde, hvor vi hjælper hinanden med at nå dit mål.

Jeg giver din underbevidsthed et stort kærligt skub i den rigtige retning hver gang du kommer, men det er dig, der arbejder i det daglige…. jeg guider dig og underbevidstheden 🙂

Altså vil du måske støde på fristelser og “gamle vaner”, hvor du skal huske dit mål og styre udenom. Det bliver nemmere og nemmere jo mere jeg påvirker din underbevidsthed til hypnosesessionerne.

Du må stadig gerne spise det, som smager godt. Det skal bare fordeles bedre over ugen.

Lydfil kan være en god start

Er du i tvivl om hypnoterapi og hypnose er noget for dig? Så kan du starte med en lille smagsprøve derhjemme, i egne trygge rammer. Jeg har nemlig udviklet en lydfil, som netop er målrettet vægttab. Den tager 24 min. og skal høres hjemme, når du kan være uforstyrret og ligge afslappet i en lænestol eller på en sofa. Helst 1-2 gange dagligt.

Lydfilen er målrettet at mindske sukkertrang. Den er dog generel, hvilket betyder, at den ikke nødvendigvis rammer lige præcis det, som du har tendens til at spise for meget af. Derfor er der ingen tvivl om, at sessioner hos mig altid vil være mest effektive.

Men ønsker du en smagsprøve på hypnoterapi før du tager skridtet og booker en tid, eller ønsker du god støtte til dit daglige arbejde derhjemme mellem sessionerne hos mig? Ja så er denne lydfil perfekt.

Lydfilen koster 139 kr. og downloades til din mobil eller computer, så du har den for altid. Ikke noget med et login hver gang.

Sådan foregår hypnose til vægttab hos mig

Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller mig om dine spisevaner, hvorfor du ønsker at slanke dig og hvad det vil give dig i hverdagen at slippe af med de ekstra kilo. Jeg stiller uddybende spørgsmål, så jeg ved, hvad jeg har at arbejde med. Jo mere ærlig og omhyggelig du er i dine svar, jo mere effektivt og målrettet kan jeg lave hypnosen til dit vægttab.

Herefter kommer du over i min gode stol, hvor du kan sidde afslappet mens selve hypnoterapien med hypnosen skal foregå.

Det sker sådan, at jeg taler til dig, imens du ligger med lukkede øjne i stolen. Hypnose handler om at kunne visualisere ting. Altså forestille sig ting for sit indre øje. Lidt ligesom at dagdrømme. Nogle af behandlingerne vil foregå ved, at jeg stiller dig enkelte spørgsmål undervejs. Det vil typisk være i tilfælde, hvor vi skal have afklaret nogle dybdeliggende årsager til overvægtten, gemt i din underbevidsthed. 

Hypnose er en virkelig dejlig og afslappet tilstand at være i. Jeg har faktisk aldrig mødt nogen, som ikke kunne lide at være i hypnose. Det er en dyb afslappet tilstand, som samtidig er utrolig sund for din krop og dit sind at være i.

Er du i tvivl om noget omkring hypnoterapi og hypnose, eller er du i tvivl om det er det rigtige valg til at opnå dit vægttab? Så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.