hypnose vægttab

– Læs mere om hypnose til vægttab

 

Hvorfor er vægttab så svært?

Det er det, fordi motivationen daler som ugerne går, og du muligvis bruger for mange tanker på alt det lækre, som du prøver at undlade at spise.

Jo mere du tænker over, hvor hårdt det er, og hvor meget du har lyst til forskellige madvarer, jo mere stiger din lyst til at spise netop det forbudte.

Husk også på, at overvægt meget ofte er forbundet med følelser (ligesom så mange andre udfordringer) – ja måske har du ligefrem “spist” dine følelser?

Der kan være mange overbevisninger, vaner og spisemønstre, som du har taget med dig helt fra din barndom af. Måske fik du altid at vide, at du skulle spise op? Måske blev du trøstet med is, så tryghed var det samme som søde sager? Årsagerne kan være mange.

Ofte er der flere grunde til dit vægtproblem, og netop derfor er det svært at klare selv, fordi dine følelser kort fortalt er stærkere end din vilje. Derfor ender du ofte tilbage på den samme vægt.

Jeg giver Tine mine varmeste anbefalinger på baggrund af hjælp til at opnå et større, varigt vægttab og en balanceret livsstil.

Jeg har hele livet kæmpet med yoyo-vægt og konstant svinget mellem at være på intens diæt, hvor kiloene er raslet af, og hvor målet hele tiden har været en endnu lavere vægt – for så efter mange måneders knoklen at have brug for at give helt slip og så falde i den anden grøft med for store kalorieindtag, så vægten over tid bare er gået højere op igen. Det har givet mig et meget sort/hvidt forhold til kost og motion og gjort, at jeg aldrig har formået at holde en stabil vægt på trods af utallige kure, hjælp fra diætist eller psykolog.

Jeg opsøgte derfor Tine med den her store udfordring. Over 6 sessioner behandlede hun problemet fra forskellige vinkler og hjalp mig til at skabe en ro i min underbevidsthed, så jeg fik nulstillet uhensigtsmæssige tankemønstre, skruet ned for min sukkertrang, mine triggers og mit enten/eller syn på mad og træning. Det betød, at jeg selv har kunnet fokusere langt klarere på at opbygge en sund hverdag med gode, holdbare vaner og en naturlig balance ift., hvor meget jeg spiser, drikker og bevæger mig – uden at blive fanatisk eller lade mig styre af cravings. Den livsstilsændring har gjort, at jeg over 8-9 mdr er blevet 28 kg lettere og nu for første gang i mit liv ligger stabilt på min idealvægt. Det er jeg ubeskriveligt glad for. Og stolt af. For selve vægttabs-indsatsen har naturligvis ligget hos mig selv. Det er ikke gjort med terapien alene. Men jeg kan virkelig takke Tine for at give mig nøglen rent mentalt. Også selv hvis det kræver yderligere genopfriskende sessioner senere hen. Dét er det hele værd.

– Camilla

eeeeeUd med slankekuren – ind med hypnose til vægttab

Vi er ikke store tilhængere af slankekure.

Det er vi ikke, fordi vi synes, det er så hård en kamp, som ofte er rigtig svær at vinde.

Vi tror på, at nøglen til et varigt vægttab handler om en livsstilsændring. En livsstilsændring, som vi kan hjælpe dig til med hjælp fra hypnose via hypnoterapi. Ja, en sådan livsstilsændring vil unægteligt tage længere tid, end hvis du sulter dig selv. Vi lover dig til gengæld, at den holder meget længere… Sandsynligvis resten af dit liv.

Derfor virker hypnose til vægttab

Hvis du er mindst lige så motiveret for at opnå et vægttab, som vi er for at hjælpe dig med vægttabet, så kan du regne med, at hypnose er virkelig effektivt for dig.

Vi kan påvirke din underbevidsthed således, at du hurtigere føler en mæthed ved måltiderne. Ligeledes kan vi mindske trangen til alt det, som du plejer at spise for meget af. Dog skal du selv gøre en aktiv indsats, når sulten melder sig i starten efter hypnosen.

Jeg har være hos Tine pga for stor sukkertrang. Det har hun hjulpet mig med, så den er reduceret. Stor og varm anbefaling herfra. Hun er et skønt menneske😊

– Ane

Det skal du vide om hypnose til vægttab

Det er vigtigt for os at påpege, at vi IKKE bare kan “fixe” dig, uden at du selv et motiveret og gør en indsats. Så du skal være klar til at indgå et samarbejde, hvor vi hjælper hinanden med at nå dit mål.

Vi giver din underbevidsthed et stort kærligt skub i den rigtige retning hver gang du kommer, men det er dig, der arbejder i det daglige…. vi guider dig og underbevidstheden 🙂

Altså vil du måske støde på fristelser og “gamle vaner”, hvor du skal huske dit mål og styre udenom. Det bliver nemmere og nemmere jo mere jeg påvirker din underbevidsthed til hypnosesessionerne.

Du må stadig gerne spise det, som smager godt. Det skal bare fordeles bedre over ugen.

Lydfiler kan være en god start

Er du i tvivl om hypnoterapi og hypnose er noget for dig? Så kan du starte med en lille smagsprøve derhjemme, i egne trygge rammer. Jeg har nemlig udviklet to lydfiler, der er relevante for dig, der er interesseret i et vægttab. Den ene er målrettet en generel omprogrammering af madvanerne generelt, mens den anden er målrettet at gør op med sukkertrang specifikt.

Den ene tager 24 min., den anden 19 min. De skal høres hjemme, når du kan være uforstyrret og ligge afslappet i en lænestol eller på en sofa. Helst 1-2 gange dagligt.

Lydfilerne er målrettet omprogrammering af madvaner eller at gøre op med sukkertrang, men den er alligevel generelle, hvilket betyder, at de ikke nødvendigvis rammer lige præcis det, som du har tendens til at spise for meget af, eller det, der er på spil hos dig. Derfor er der ingen tvivl om, at sessioner hos mig altid vil være mest effektive.

Men ønsker du en smagsprøve på hypnoterapi før du tager skridtet og booker en tid, eller ønsker du god støtte til dit daglige arbejde derhjemme mellem sessionerne hos mig? Ja så er denne lydfil perfekt.

Lydfilerne koster 349 kr. pr. stk. og kan høres via programmt Simplero, der både kan åbnes i en browser, eller via en app. Du kan også frit vælge at downloade lydfilerne til din mobil eller computer, så du har dem for altid. Når du køber dem er det dine.

Tine er en helt vildt skøn og tillidsvækkende kvinde. Hun har virkelig hjulpet mig til at jeg stopper med at spise slik, når jeg ikke har lyst til mere. Jeg har i mange år døjet med sukkertrang, hvor jeg har haft svært ved at stoppe fordi posen ikke var tom endnu. Selvom jeg havde kvalme forsatte jeg stadig. Efter jeg begyndte ved Tine hjalp det allerede efter første gang jeg var der. jeg har været der 3 gange indtil videre og jeg er ikke færdig ved Tine endnu. Det bliver bedre og bedre for hver gang jeg har været der. jeg tænker ikke så meget over slik længere, som jeg gjorde førhen. Jeg er så glad for at have valgt Tine.

– Amanda

Sådan foregår hypnose til vægttab hos OS

Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller om dine spisevaner, hvorfor du ønsker at slanke dig og hvad det vil give dig i hverdagen at slippe af med de ekstra kilo. Vi stiller uddybende spørgsmål, så vi ved, hvad vi har at arbejde med. Jo mere ærlig og omhyggelig du er i dine svar, jo mere effektivt og målrettet kan vi lave hypnosen til dit vægttab.

Herefter kommer du over i den gode stol, hvor du kan sidde afslappet mens selve hypnoterapien med hypnosen skal foregå.

Det sker sådan, at vi taler til dig, imens du sidder med lukkede øjne i stolen. Hypnose handler om at kunne visualisere ting. Altså forestille sig ting for sit indre øje. Lidt ligesom at dagdrømme. Nogle af behandlingerne vil foregå ved, at vi stiller dig enkelte spørgsmål undervejs. Det vil typisk være i tilfælde, hvor vi skal have afklaret nogle dybdeliggende årsager til overvægtten, gemt i din underbevidsthed. 

Hypnose er en virkelig dejlig og afslappet tilstand at være i. Vi har faktisk aldrig mødt nogen, som ikke kunne lide at være i hypnose. Det er en dyb afslappet tilstand, som samtidig er utrolig sund for din krop og dit sind at være i.

Er du i tvivl om noget omkring hypnoterapi og hypnose, eller er du i tvivl om det er det rigtige valg til at opnå dit vægttab? Så tøv ikke med at kontakte mig.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Jeg har nu været hos Tine 3 gange, og jeg går derfra hver gang med en god og positiv oplevelse. De første 2 gange var målrettet på vægttab, og jeg er faktisk målløs over at det lykkedes Tine at “slukke” for min lyst til at købe noget jeg ikke burde (chokolade osv) når jeg er ude at handle. Den sidste gang jeg var hos Tine, der var hun super dygtig til at kombinere behandling af vægt samt stress. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tine, da hun er utrolig nærværende og rigtig dygtig.

– Karina