Hypnoterapi og hypnose i Aarhus

Sidder du fast i tanker og bekymringer, så er hypnoterapi helt klart værd at prøve.

Få behandlinger er ofte nok til at fjerne eller mindske alt fra lavt selvværd, manglende selvtillid, og præstationsevne, stress og koncentrationsbesvær, dårlig søvn, smerter, depression, angst, rygestop, vægttab, fobier osv.

Hypnose skaber varige og hurtigt mærkbare resultater, og du får altid værktøjer med til at arbejde videre med de negative tanker, der har det med at forstyrre vores tro på os selv.

Jeg hedder Tine Freund og er certificeret hypnoterapeut, hypnotisør og stresscoach, og holder til i Aabyhøj, Aarhus.

Jeg arbejder meget med kunder, som ønsker at booste deres selvtillid. Hypnose kan fremme din tro på dig selv, og du vil opleve at have det virkelig godt bagefter, og hurtigt mærke positive forandringer i din hverdag. Det sker helt automatisk.

Du kan også have en oplevelser, som har sat sig fast, og den kan vi med brug af hypnose også løsne op for. Vi kan ikke fjerne det, som er sket, men vi kan ændre på de følelser, vi har omkring oplevelsen.

Vi har alle et eller andet som generer os, spænder ben for os i hverdagen, og hvad angår brugen af hypnose, så er der ikke et problem, som er for stort eller for lille til at kunne arbejde og forbedre det.

Som stresscoach arbejder jeg også meget med kunder, der har symptomer på stress. Her kombinerer jeg altid samtale, værktøjer og hypnoterapi, da jeg gang på gang oplever, hvor effektivt det er.

Stress handler ikke kun om at have travlt, men om de relationer vi er i, og om vi har os selv med i hverdagen. Er vi nærværende og trives eller kan vi slet ikke finde ro længere og sætter derfor bare tempoet op, for ikke at mærke de fysiske symptomer for meget?

Hypnoterapi giver dig ro, og det er sundt for både krop og sind. Hjernen får en meget tiltrængt pause.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er hypnose og vi taler om det bevidste sind (hjernen) og det ubevidste sind (vores følelser), som vi går ind og påvirker. Vi lader hjernen tage en “morfar”, og så kan vi via følelserne,  ændre en vane eller adfærd, som vi ønsker at slippe af med. Samtidig tilfører vi noget nyt, som vi ønsker.

Jeg arbejder målrettet på at komme fremad. Vi kan ikke ændre fortiden, så hvad ønsker du dig lige nu, og så går vi sammen efter det mål.

Det er en utrolig behagelig og afslappende oplevelse, og jeg har flere kunder, som fortsat kommer for at få den “wauw-følelse”, hypnose giver. Du går lettet og glad derfra med ny energi og større tro på dig selv.

Her på hjemmesiden under “Artikler “ er der en del materiale om hypnoterapi. Jeg har bl.a. skrevet en artikel om de mest hyppige stillede spørgsmål, jeg får om hypnose. Her kan du blive klogere på, hvad hypnoterapi kan gøre for dig, og du er også altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.