Unge og Teenagere

Mange børn og unge har det svært i dag. Måske har du et barn, som mistrives?

Mistrivsel hos unge og teenagere

Mange unge og teenagere har det svært i dag. Årsagerne hertil kan være mange, men én ting er sikkert. Det er både hårdt for den unge og for de nærmeste at opleve.

Mistrivsel kan vise sig som f.eks.:

  • søvnproblemer
  • ondt i maven
  • overbelastning/stress
  • at være ængstelig for ting
  • at kæmpe med troen på sig selv

Måske er det blevet så slemt, at det er svært eller helt umuligt at komme afsted i skole eller på studiet.

Vi har hjulpet mange børn og unge tilbage til en god og “normal” hverdag igen, fordi hypnoterapi er utrolig effektivt.

Samtidig træner vi dit barn i at stoppe de negative tanker og lære at erstatte dem med positive. Det kræver bestemt træning, men her går hypnosen også ind og virker.

Flere fortæller os også, at de ikke orker hele tiden at skulle sidde og tale ud og ind om, hvorfor de har det dårligt.
Nogle gange ved de det ikke helt selv.

Vi tror på, at jo mere vi kører rundt i de negative tanker, jo værre bliver de, da hjernen automatisk “tiltrækker” det, den er vant til.

Vi vil derfor meget hellere tale med dit barn om, hvilken forandring de ønsker sig. Hvordan vil de gerne have det i stedet for?

Vores datter har gået i hypnoterapi forløb hos Tine. Vi har i den grad oplevet at det har virket. Vores datter havde inden opstart, haft angstanfald med besvimelse. Hun har ikke haft anfald, efter hun er startet hos Tine.

Vi oplever at det virker at tale om de gode ting og det man gerne vil opnå, i stedet for at køre rundt i svære følelser, som måske slet ikke er der. Vi har været meget tilfredse og ønsker at fortsætte med endnu et forløb. Kun for at vedligeholde og med længere tid mellem besøgene.

– Christina

Min 13 årige søn har gennem længere tid bøvlet med svingende OCD – den har ikke været meget voldsom, men vi tænkte at han, inden det blev voksede sig stort, skulle have hjælp. Tine er simpelthen så dygtig – hun er rolig, helt på drenge-niveau og skabte straks et trygt rum, hvor hun og Ludvig kunne snakke om det som var svært. Ludvig var helt tryg og tilfreds ved at skulle over på briksen og i hypnoterapi. Efterfølgende har han tydeligvis haft det bedre – og han italesætter selv, hvordan han benytter de nye værktøjer og strategier, som Tine og han har “fundet frem” til ham, for at styre tankerne. Så kun roser og varmeste anbefalinger herfra.

– Britt

Vær opmærksom på, at dit barn skal være alene med os under selve hypnosen. Det er simpelthen det, der giver resultater. Som forældre er du meget velkommen til samtalen inden og naturligvis bagefter, men selve hypnosen foregår alene med barnets behandler.

Sådan foregår  et forløb hos OS

Vi arbejder ikke med små børn, da det kræver en vis forståelse og evnen til at være fokuseret og opmærksom i længere tid. Vi tager imod børn fra ca. 8 år, det afhænger af modenhed så læs mere, hvis du er i tvivl om, hvad det kræver af dit barn.

Du er altid velkommen som forælder til den første forsamtale (de første 20-30 min.), men når vi laver hypnoterapi, foregår det altid uden forældre. Det giver det bedste resultat.

Dit barn skal derfor være moden og være klar til:

  • at kunne tale med os alene om problemet og om ønsker for fremtiden
  • ønske at få hjælpen (så det ikke er mors eller fars ønske, for det giver ikke et godt resultat)

Det er dit barn, som kan mærke, hvor mange behandlinger der skal til. Generelt vil det være en god ide at starte med at booke 3 tider.

Du skal betale depositum ved første behandling, men herefter kan der gratis bookes alle de tider, der ønskes, som først skal betales ved endt behandling.

Der er ofte lang ventetid, så derfor er det godt at have booket flere tider, så I ikke skal vente flere uger mellem behandlingerne. Book gerne med 7-14 dages pause imellem.

Min søn på 13 år havde efter en længere sygeperiode fået svært ved at komme tilbage i skole. Efter fem sessioner hos Tine med hypnoterapi og samtaler er han nu tilbage i skole igen, og det går super godt. Samtalerne med Tine og teknikken fra hypnoterapien har hjulpet med at mindske en masse bekymringstanker, og det har været godt med nogle redskaber, han kan bruge herhjemme for at holde fast i de gode tanker i stedet. Det har været dejligt, at forløbet løbende er blevet tilpasset i forhold til vores tilbagemeldinger og ønsker. Vi kan klart anbefale Tine.

– Vivi

Tine skal have de allervarmeste anbefalinger og den største tak for at have hjulpet vores datter i en svær tid med angst og opkastfobi. Vores datter har gået i hypnoterapi-forløb hos Tine, og allerede det første besøg havde en positiv effekt på vores datter.

Hun havde inden opstart lidt af angstanfald og grundet langvarig ondt i maven pga. angsten, havde hun over tid udviklet en opkastfobi. De to ting kombineret gav hende skolevægring så hun ikke kunne være i skole uden en forældre til stede.

Anfaldene er mindre og færre efter kun få besøg hos Tine, og opkastfobien forsvundet.

Vi oplever, at vores datter får god energi og flere positive tanker, når hun har været hos Tine, og det hjælper hende i alt det svære. Vi har været meget tilfredse, nærmest rørte over udviklingen og påtænker at vende tilbage til Tine i ny og næ for at vedligeholde den gode udvikling.

– Camilla