Søvn og hypnose

– Læs mere om hypnose mod søvnløshed

 

Mulige grunde til, at du sover dårligt

Sover du for lidt om natten, bliver din hjerne ikke “vasket ren” om natten, og det har den brug for!

Hvis du har søvnproblemer, så har du sandsynligvis for længst googlet dig til, hvad årsagerne kan være.

Her kender du sikkert også alle de klassiske svar, som at undgå koffein, cola, alkohol, motion og telefon lige inden sengetid.

Og hvad så hvis du har forsøgt at ændre alle de ting, og stadig sover dårligt?

Måske er der ting, som du ikke er klar over kan ødelægge din søvn.

Du presser måske dig selv for meget i løbet af dagen, så krop og hjerne har svært ved at geare ned, når det er sovetid.

Er du ryger? Nikotin fra cigaretter påvirker både din søvnkvalitet og din søvnlængde. Derfor er der endnu en god grund til at stoppe med at ryge.

Vejer du for meget? Overvægt giver en mere ujævn vejrtrækning, og det stresser kroppen. Hormonet kortisol fremmes ved stresstilstande – og det holder dig vågen.

Tankemylder. Det er ofte tankemylder, der sender kunder med søvnproblemer ned til os. Her taler vi om psykisk eller fysisk stress.

Har du svært ved at falde i søvn, så er det ofte den psykiske stress, hvor tankerne myldrer rundt i hovedet. Det kan være bekymringer og angst for at glemme alt det, som er vigtigt at huske. Din hjerne skal IKKE bruges som opslagstavle!

Har du let ved at falde i søvn, men oplever at vågne op flere gange, kan det være kroppen, som er anspændt og hele tiden i alarm-beredskab. Den er hele tiden “på vagt”, klar til at agere, og det gør, at du ikke får den dybe søvn, som er så vigtig, for at kunne fungere i hverdagen.

Jeg har stort set hele mit liv behøvet hjælpemidler for at kunne sove. Men efter et par gange hos Tine sover jeg nu helt uden.
Af hjertet tak.

– Kurt

Søvn og hypnose – derfor kan du opnå bedre søvn med hypnose

Hypnose har vist sig at være meget effektivt til mange ting. Det gælder også søvnproblemer.

Hypnosetilstanden er i sig selv rigtig sund for din hjerne. Nogle mener faktisk, at 15 minutters hypnose er det samme som 3 timers søvn!

Når du er i en hypnotisk tilstand (en dejlig, afslappet tilstand), så har du og din hypnoterapeut adgang til din underbevidsthed (dine følelser), og det er ofte her, søvnproblemerne har deres oprindelse.

Mange gange kan der dukke gamle oplevelser frem, som er årsagen til, at du vågner op flere gange om natten.

Kundecase om søvnløshed: 

En kunde, som i dag er pensionist, fik under hypnosen et indre billede frem af, at han engang sov over sig, da han var inde som soldat. Han blev hånet og grinet af, og det var meget ubehageligt. Siden da havde han sovet dårligt. Han havde selv glemt episoden, men underbevidstheden husker.

Det kan bearbejdes og herefter kan du igen få lov at sove 🙂

Var lidt skeptisk overfor hypnoterapi, men var også desperat for at få styr på min søvn. Mine udfordringer var at fastholde søvnen i mere end 3-4 timer, som var alt for lidt. Efter kun 2 behandlinger hos Tine F, sover jeg nu normalt igen: 7-9 timer 🙂

– Niels

Sådan foregår hypnose mod søvnløshed

Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller om dine søvnproblemer, og vi stiller uddybende spørgsmål. Det kan f.eks. være, hvor længe det har stået på, præcis hvordan det opleves for dig osv.

Herefter kommer du over i den gode stol, hvor du kan sidde afslappet og tilbagelænet, med tæppe og pude, hvis du ønsker det.

Selve hypnosen (eller hypnoterapien er det i virkeligheden) foregår sådan, at vi taler til dig, imens du sidder med lukkede øjne. Hypnose handler om at kunne visualisere. At kunne forestille sig ting. Under hypnosen skal du således blot lytte og så vil vi føre dig igennem de visualiseringer, du skal gøre. Din underbevidsthed vil helt automatisk arbejde og give os de svar, vi søger.

Vi har aldrig mødt nogen, som ikke synes, at hypnose er en virkelig dejlig tilstand at være i. Samtidig er det utrolig sundt for din krop og dit sind at komme ned i den meget, afslappede tilstand, som hypnose er.

Hypnose er virkelig effektivt, fordi vi under sessionen har mulighed for at passere den kristiske, analyserende bevidsthed (hjernen) og får direkte adgang til din underbevidsthed, hvor alle dine følelser ligger. Vi er langt mere styret af vores følelser, end vi selv er klar over og derfor er det ofte i underbevidstheden vi finder årsagen til din dårlige søvn – og også her, vi kan skabe en forandring, uden hjernen blander sig.

Det skal du vide om hypnose til søvn

Vi kan ikke på forhånd vide, hvordan du tager imod hypnosen. Derfor er det altid dig, som kan mærke, hvor mange behandlinger, du har brug for.

Du skal dog forvente mellem 3-4 behandlinger, gerne med 7-14 dages pause imellem.

Langt de fleste mærker hurtigt en positiv forandring, men for at vi kommer hele vejen omkring HELE dig, og finder ind til (alle) de blokeringer, der ødelægger din nattesøvn, skal der flere behandlinger til, så du oplever en langvarig effekt.

Måske et online forløb er noget for dig?

Er du i tvivl om det her med hypnoterapi og hypnose er noget for dig? Så kan jeg godt forstå, at et par sessioner hos os kan være en stor investering. For hvad er afkastet egentlig? Værdien af bedre søvn er jo uvurderlig, men hvad hvis det ikke virker for dig? Det er vi nu overbeviste om, at det gør, men hvis du har lyst til at gribe det an på en anden måde, kan du overveje Tines online forløb: “Få søvnen tilbage”.

Over fire uger modtager du en ugentlig lydfil, som du skal lytte til. Forløbet er målrettet at afklare, hvorfor du sover dårligt, samt at give din underbevidstheden værktøjerne til igen at kunne sove.

Normalprisen for forløbet er 1.295, men lige nu sparer du 25% og får det for kun 971,25 kr.! 

Der er også masser af godt bonusmateriale med, der gør din oplevelse med hjemmehypnose endnu stærkere.

Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at sende mig en mail på tine@tinefreund.dk, eller række ud i indbakken på mine sociale medier. Så svarer jeg så hurtigt jeg overhovedet kan.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til en god nattesøvn😴