Stress coach Århus

Hvem har brug for stress coaching?

Det er ofte aktive, engagerede og helt almindelige psykisk sunde mennesker, jeg behandler for stress på min klinik i Risskov ved Århus. Mennesker, der blot har gang i for mange ting, både professionelt og privat, og har kørt på pumperne for længe. For de vil gerne klare det hele og gøre det godt.

Lyder det bekendt?

Stress kan også udløses af begivenheder i livet, såsom dødsfald i familien, skilsmisse, sygdom hos os selv eller pårørende, fyring, arbejdsløshed eller dårlig økonomi.

Lang tids hverdagsstress er ligesom en elastik, som du strækker og strækker. Du mærker det ikke rigtigt, men til sidst vil den springe – og så er du ikke i tvivl længere.

​Har du fået en kronisk stress-reaktion, kan det komme til udtryk på mange måder.

Almindelige symptomer kan bl.a. være:

 • Trykken i hals eller bryst
 • Hjertebanken
 • Sanseforstyrrelser
 • Kvalme og svimmelhed
 • ​Negative tanker
 • Tankemylder
 • Uro i kroppen
 • Dårlig søvn
 • Kløe og eksem
 • Koncentrationsbesvær
 • Smerter eller sygdom forværres

Det kan også være, at du oplever helt andre symptomer. Fælles er, at det er symptomer, der på en eller anden måde forringer din livskvalitet.

Når kroppen begynder at få nok, ignorerer vi ofte signalerne. I stedet lever vi med smerter og ubehagelige følelser alt for længe og forværrer tilstanden, i stedet for at behandle den i tide. Er du nået til dén tilstand kan den være enormt svær at komme ud af igen med almindelige behandlingsformer, da det kræver enormt meget mentalt overskud og energi. Til dig kan stresscoaching kombineret med hypnoterapi være løsningen.

Min datter på 21 havde ikke været i skole de sidste 3 år pga. stress og angst. Hun havde prøvet flere behandlingsformer, men intet virkede, indtil vi fik Tine anbefalet. En kombination af nærvær, hypnoterapi og samtale med Tine om at lære at styre tankerne havde en mirakuløs virkning på min datter. 7 gange behandling og hun er nu tilbage i skole hver dag og siger selv, at hun har det fantastisk. Hun er glad og har fået mod på livet.

– Lone

Stresscoaching og hypnoterapi kan give varige resultater

Når du befinder dig i en stresset tilstand er det først og fremmest vigtigt at blive afstresset hurtigst muligt. Men står det alene, vil du med meget stor sandsynlighed blive ramt af stress igen. Jeg møder mange, som har været nede med stress flere gange – ofte fordi den behandling, de har modtaget, har været for overfladisk.

Det er derfor vigtigt, at din behandling tilfører dig ny viden, samt sikrer en ændring af dine uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre, for at du for alvor kan opnå varige resultater.

Det kan kombinationen af stresscoaching og hypnoterapi sikre, da vi her ikke blot arbejder med dine stresssymptomer, men årsagerne bag, som det er vores mål at ændre.

Når stressårsagerne forsvinder, så forsvinder stressen også, og du står nu stærkt med en masse nye værktøjer til at forebygge stress, så du ikke bliver ramt igen.

Som en bonus giver stresscoaching og hypnoterapi-kombinationen dig en unik indsigt i dine egne mønstre og opbygger et bedre selvværd – og dét er med til at øge din livskvalitet.

Stresscoaching hos Tine kombineret med hypnoterapi har haft en vildt god effekt på mig.
Coachingen gav gode værktøjer til at styre tankerne og handle anderledes fremadrettet. Hypnoterapi gav mig ro og boostede mit selvværd, og jeg var hurtigt tilbage på arbejde.

Det bedste jeg har gjort for mig selv 🙂

– Lotte, Malling.

Hvordan foregår stresscoaching hos mig i Århus?

Når du henvender dig til mig med henblik på stresscoaching, og du møder op til første behandling på min klinik i Risskov ved Århus, vil jeg starte med at danne mig et overblik over din situation, så vi sammen kan lægge den bedst mulige plan for dit behandlingsforløb.

Jeg vejleder og guider dig i alle skridt på vejen. Du bliver sat på konkrete og overkommelige hjemmeopgaver, hvilket er det, som flytter dig allermest. 

Vi arbejder med en stress-dagbog, hvilket hjælper dig med at finde årsagerne til at stressen rammer dig, så du bliver i stand til at identificere udløsere og reagere i god tid.

Test dig selv: har du stress og kan få gavn af stresscoaching?

Der er altid en årsag bag symptomerne. Kroppen lyver aldrig, og det kan være farligt ikke at lytte til den.

​Måske har du været stresset så længe, at du har lært at leve med symptomerne og ikke længere mærker dem? Er du god til at mærke efter?

Denne test giver dig et billede af, hvor stresset du er – og du får svar med det samme.

Testen er udviklet af Bjarne Toftgaard, der er en af Danmarks førende stress-specialister.

Du skal svare JA eller NEJ til alle spørgsmålene og efterfølgende trykke på knappen (vis resultat) i bunden af skemaet. Herefter vil du kunne læse en vurdering af resultatet og få en vejledning i næste skridt.