Slip overvægten med hypnoterapi

Med hypnoterapi kan du overvinde din største barriere mod vægttab – dine egne tanker og vaner!

Hvis du vil kaste dig ind i kampen mod de overflødige kilo, er dit bedste våben ikke (endnu) en slankekur. Det er derimod en metode, der effektivt hjælper dig til at ændre de vaner og tankemønstre, der er din største fjende under et vægttab 

For det er næsten umuligt at fastholde motivationen i længere tid, når alt handler om afsavn og forbud. Husk, at overvægt ofte er forbundet med følelser – måske har du ligefrem spist dine følelser.

Med hypnoterapi sætter du ind på et helt nyt niveau! 

AFPROGRAMMÉR DIN OVERVÆGT

De fleste oplever hypnoterapi som overraskende trygt og behageligt, og du vil hurtigt mærke en forandring i din krop. “Det lyder lidt for nemt. Kan det virkelig passe?,” spørger du nok. 

JA! Det kan det faktisk. Med hypnoterapien laver du “en aftale” med din underbevidsthed om at spise, når du er sulten, og stoppe når du er mæt. Og det virker!

Hypnoterapi er altså ikke noget terapeuten ‘gør ved dig’. Det er derimod en omprogrammering, du selv laver, og som virker langt bedre end strenge regler og selvpineri. 

Under hypnoterapi kan du løse problemer uden de begrænsninger, du giver dig selv i “vågen” tilstand. Dit ubevidste sind lærer, at du ikke længere har brug for overflødige kilo. Og det påvirker din adfærd efterfølgende.

HJÆLPEN KOMMER FRA DIG SELV!

Det tager lidt tid at tabe sig på denne naturlige måde – til gengæld kan den give dig det varige vægttab, du drømmer om.

Forløbet omfatter fra 5-10 behandlinger over 6-12 måneder. Og nogle vælger efterfølgende at få et par årlige behandlinger for at sikre effekten. Så kan du til gengæld glæde dig over resultatet resten af livet.

Ja, jeg ved godt, at du kan tabe dig hurtigere – men fra mange kunder ved jeg også, at du sandsynligvis tager det hele på igen, når du ikke orker at være på kur længere. Så er der ikke tid at skifte taktik?

Med hypnoterapi opnår du:

  • Et varigt vægttab
  • Et afklaret forhold til mad 
  • Et naturligt forhold til din krop
  • At tabe dig og samtidig være glad og spise, hvad du har lyst til
  • At få det meget bedre med dig selv
  • At du faktisk ikke oplever, at du er i gang med et vægttab 

Valget er dit – og jeg er klar til at hjælpe. Så hvornår skal vi gå i gang?