Stresscoaching

holdbar behandling af stress

Det er først og fremmest vigtigt at blive afstresset, men det kan ikke gøre det alene. Uden ny viden, ændring af vaner og tankemønstre vil du have stor risiko for at ende med at blive stressramt igen.

Jeg vejleder og guider dig i alle skridt på vejen. Du bliver sat på konkrete og overkommelige hjemmeopgaver, hvilket er det, som flytter dig allermest. 

Vi arbejder med en stress-dagbog, hvilket hjælper dig med at finde årsagerne til at stressen rammer dig, så du bliver i stand til at identificere udløsere og reagere i god tid. 

Når stressårsagerne forsvinder, så forsvinder stressen også, og du står nu stærkt med en masse nye værktøjer til at forebygge stress, så du ikke bliver ramt igen.

Det siger mine kunder

Min datter på 21 havde ikke været i skole de sidste 3 år pga. stress og angst. Hun havde prøvet flere behandlingsformer, men intet virkede, indtil vi fik Tine anbefalet. En kombination af nærvær, hypnoterapi og samtale med Tine om at lære at styre tankerne havde en mirakuløs virkning på min datter. 7 gange behandling og hun er nu tilbage i skole hver dag og siger selv, at hun har det fantastisk. Hun er glad og har fået mod på livet.

– Lone

Du fortjener en tilbagemelding. 3 gange hos dig og jeg har det fantastisk. Min hovedpine er væk, har ingen migræneanfald haft og jeg sover meget bedre end jeg har gjort i flere år. Tak for dig 🙂

– Gitte, Mårslet.

Du får mine varmeste anbefalinger. Røgfri efter at have røget i 35 år, og havde efter flere mislykkede forsøg opgivet at kvitte smøgerne. 2 gange hos dig, og jeg har ikke røget i 5 mdr. nu. Det er det bedste jeg har gjort i mit liv.

– Ulla, Skanderborg.

Stresscoaching hos Tine kombineret med hypnoterapi har haft en vildt god effekt på mig.
Coachingen gav gode værktøjer til at styre tankerne og handle anderledes fremadrettet. Hypnoterapi gav mig ro og boostede mit selvværd, og jeg var hurtigt tilbage på arbejde.

Det bedste jeg har gjort for mig selv:-).

– Lotte, Malling.