Vend stærkere tilbage til hverdagen med online hypnoterapi

Vend stærkere tilbage til hverdagen med online hypnoterapi

I denne tid, hvor mange af os er tvunget til at være hjemme – med eller uden arbejde – har jeg hørt flere tale om, at det giver tid til refleksion. At de oplever at komme ned i gear, og at det har givet mere tid til nærvær – bl.a. overfor børnene. Og det lyder jo godt.

Men har du tænkt på, at denne ufrivillige pause også giver dig mulighed for at reflektere over det liv, du skal vende tilbage til?

Ofte har vi så travlt i hverdagens berømte hamsterhjul, at vi glemmer at tænke over, om hverdagen overhovedet er god for os. Men mange af os opdager det først, når vi bliver tvunget til at stoppe op, fordi kroppen siger fra. Og herfra er der lang vej tilbage.

Det kan også være, du lever du med udfordringer som fx angst, overvægt, fobier, lavt selvværd, rygning, koncentrationsbesvær eller søvnproblemer. Og måske har du tænkt, at en dag – så gør du noget ved det. Men for de fleste af os kommer den dag bare ikke rigtig – og så lever vi videre med problemerne. Sådan behøver det ikke at være.

Online hypnoterapi – samme gode effekt

Alle disse udfordringer kan du gøre noget ved med hypnoterapi. Hypnoterapi kan hjælpe dig med både private og arbejdsmæssige udfordringer, da de fleste bunder i vores tankemønstre og vaner. Med hypnoterapi kan du omprogrammere uhensigtsmæssig adfærd og slippe, stress, fobier og andre udfordringer.

Og i modsætning til mange andre behandlingsformer, kan det sagtens foregå online – med samme effekt som ved fysisk fremmøde. 

Derfor kan du på trods af Corona-krisen gå i gang med hypnoterapi nu, hvor du måske har tiden og roen. Du kan selvfølgelig også benytte dig af muligheden fremover, fx hvis du bor langt herfra, bliver syg, er på rejse – eller du bare vil spare transporttiden.

Online hypnoterapi kræver intet andet end et lokale, hvor du kan være i ro og fred, en behagelig sidde eller liggeplads og en telefon- eller internetforbindelse. 

Indtil d. 30. april 2020 får du behandlingen for kun 575,- for 60 minutter (normalpris 700,-kr.) 


Book en online session allerede i dag!

– så er du et skridt tættere på en bedre tilværelse.